• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ishal mi 2 gün önce aldım stresimi anlamadım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Evet kuş stresten ishal olmuş yem yiyor mu? Eger yemiyorsa dal dari verin ve ishal icin acil olarak avi-dear alin petshoptan ishali kesmeniz lazim ve yem yedirmeniz lazim kurumaya girmesin kusunuz kendini kabartiyor mu?acaba video veya foto gorebilirmiyiz

Çekirdek yedi birş kaç tane bol su içiyor dün aldım pirinç lapası suyu verdim ilaç elimde mevcut ne kadar ne kullanacağım

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Kuşunuzda ishal başlangıcı var.Geçmiş olsun...

Bir hasta kuş için, orta boy bir suluğa (80-100 cc) 2,5 cc AVİDİARE Oral Çözelti ilave edilir.
Her gün suyu değiştirilerek taze ilaçlı su tekrar suluğuna konur. 5-7 gün arası uygulayınız.

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Şöyle ilacın plastik kabında cc yazar dikkat ederseniz fark ediceksiniz..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Muhabbet kuşu hobim' Alıntı:
Kaç damlaya denk geliyor acaba dışkısı  normal suluk kullanıyorum
Ronay kardesim yeni avidear damla seklinde yapildi kardesim.ben yarim suluk 10 damla seklinde verdiriyorum hem daha etkili oluyor hemde ziyan olmuyor ilaç.gecmis olsun yaninda daldari vermeyi unutmayin daha cabuk iyileşir

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Muhabbet kuşu hobim' Alıntı:
Kaç damlaya denk geliyor acaba dışkısı  normal suluk kullanıyorum
Ronay kardesim yeni avidear damla seklinde yapildi kardesim.ben yarim suluk 10 damla seklinde verdiriyorum hem daha etkili oluyor hemde ziyan olmuyor ilaç.gecmis olsun yaninda daldari vermeyi unutmayin daha cabuk iyileşir

Abi uzun yıllardır kullanmıyorum bizim zamnda kabında yazıyordu :) Geçmiş olsun tekrardan durumdan haberdar edin bizi muhakkak....