• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganı ile 5 saatlik otobus Seyahat

Bayram nedeniyle başka şehire gidiyorum sultan papağanım için seyahat çantası aldım ama biraz korktu gibi rengi kırmızıydı ondan kaynaklı mı bilmiyorum farklı renk sipariş etmiştim kırmızı gönderilmiş. Toplam 5 saat yolculuk yapmam lazım otobusle yada trenle gidicem yolda farklı bi ortam oldugu için korkar mı bir sorum daha var gidrceğim yerde boş kafes buldum 2 hafta onda kalsa psikolojisi etkilenir mi kafes değişikliği nedeniyle bulanlıma girer mi bu tür şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim (içindeki aksesuarı aynı şekilde götürcem sadece kafesi farklı olacak )

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Siz her anında yanında olacaksanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Çantada ürkerse üzerini örtersiniz.

Evet her an yanında olucam ve çok çok sevdiği bi battaniyesi var onu da yanıma alıcam zaten kuşum uçamıyor arada da kucagıma alırım inşallah yavruma bişey olmaz

Sultankuslimon2023

Yeni Üye
Evet her an yanında olucam ve çok çok sevdiği bi battaniyesi var onu da yanıma alıcam zaten kuşum uçamıyor arada da kucagıma alırım inşallah yavruma bişey olmaz
Bende geçen yıl götürmüştüm sultan papağanımı akşam yolculuğu seçtim o yüzden pek strese girmedi tabi o zaman küçüktü 2 aylık filandi izmirde kafes ayarladım , dal dari vitamin vs sipariş ettim oraya sıkıntı olmadı hatta hep açıktı sabah 08:00 akşam 23:00 kadar filan acıkınca içine girip yemek yiyordu çıkıyordu evde benden başka kimse olmadığı için rahattı

Sultankuslimon2023

Yeni Üye
Yanında hep kullandığınız şeyler olsun sıkıntı olmaz yolculukta molada belki kapak ile su verebilirsiniz ki ben bunuda yapmadım kuşlar akşam zaten pek su tüketmezler çantanın altına kullanmadığınız yumuşak bir örtü olsun içine dal dari okaliptus yaprağı koyun stresini azaltır zaten çantanın üstünü örteceksiniz buda karanlık oluyor demek pek yemde yemez. Ben elimin bir tanesi hep çantası tuttum güvende hissetsin diye