• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı için yumurtasız mama

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Arkadaşlar sultanlarimin yavruları var biliyorsunuz ki, onlara yavrularını besleyebilmeleri için sürekli yumurta maması vermistim bu sefer de ishal oldular, eşim muzlu mama getirmişti sıcak su ile yapılan, onu da denedim 2 defa ama yumurta maması harici hiç bir şekilde yemiyorlar. Yumurtasız bir mama nasıl hazirlayabilirim ? Hem suyu aşırı tüketiyorlar günde en az 2 defa suluklarını dolduruyorum. Bu sefer de sulu dışkı yapıyorlar. Bir öneriniz var mı acaba ? Yavruları kendim A21 mama ile beslemeye kalktım ebeveynlere alıştıkları için yediremedim fazla.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Hazir mamadan kastınız nedir acaba

Nur~

Yeni Üye
Arkadaşlar sultanlarimin yavruları var biliyorsunuz ki, onlara yavrularını besleyebilmeleri için sürekli yumurta maması vermistim bu sefer de ishal oldular, eşim muzlu mama getirmişti sıcak su ile yapılan, onu da denedim 2 defa ama yumurta maması harici hiç bir şekilde yemiyorlar. Yumurtasız bir mama nasıl hazirlayabilirim ? Hem suyu aşırı tüketiyorlar günde en az 2 defa suluklarını dolduruyorum. Bu sefer de sulu dışkı yapıyorlar. Bir öneriniz var mı acaba ? Yavruları kendim A21 mama ile beslemeye kalktım ebeveynlere alıştıkları için yediremedim fazla.
Kuru mama hazırlayabilir veya hazır şekilde alabilirsiniz. Bu mamayı ister çok az su ile nemlendirip verin; ister sebze, yumurta veya filiz gibi şeylerle karıştırıp verin. Ayrıca çörek otu veya çörek otu yağı kullanmanızı öneririm. Kuşlara çok faydası dokunuyor.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Onu da denedim o da işe yaramadı

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Tamam çok teşekkür ederim