8 aylık erkek sultan papağanım için ilk etapta bunları aldım, ilk hevesle bilinçsiz kalitesiz almış olabilirim rica etsem inceleyip öneride bulunur musunuz
8 aylık erkek sultan papağanım için ilk etapta bunları aldım, ilk hevesle bilinçsiz kalitesiz almış olabilirim rica etsem inceleyip öneride bulunur musunuz
Dal darı gardenmix yem doğru tercihler anasonlu kum olmaz gritli kuş kumu almanız lazım. Konuşturucu yemi ilk defa görüyorum içinde renkli ekmekler yoksa verilebilir vitamin olarakta
Merhaba bakımını yaptığımız canların tüm ihtiyaçlarını kafes ortamında vermemiz gerekiyor.Bu takviyeler her kafes canlısına rutin olarak kullanılmalıdır. Entrobac (probiyotik) kullanımı Yarım suluk (50 ml) içme suyuna plastik veya tahta kaşığın ucuyla bir mercimek tanesi kadar iyice...
kafeskuslari.com
Bunları mamaist.com sitesinden temin edip kullanmanızı öneriririm. Mamaistten alacaksanız whatsap üzerinden Şehmus hocamıza ulaşıp zeolit tozuda temin edin evde bulunsun. Ense damlası mutlaka yapılmalı veteriner veya mamaistten temin edebilirsiniz
Sevgili Kafeskuslari dostları Kuş sahiplenmek istediğinizde, Öncelikle onlarında bizim gibi CANLI olduğunu unutmamalısınız 🌟Sağlık 🌟Beslenme 🌟Bakım 🌟Sevgi ve ilgi ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılamalısınız ♦Kuşlarınız için ayıracağınız bir bütçe olmalıdır 🌟Geniş kafesi (ızgaralı) tahta...
kafeskuslari.com
Makelemizide okuyun lütfen yardımcı olacaktır size