• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı için törpülü tünek yararlı mı

balciarif

Yeni Üye
Merhaba petshop'a Sultan papağanı için ahşap binek almaya gittim bana kalmadığı için törpülü Tünek önerdi daha yararlıymış Sizce yararlı mı yoksa zararlı mı kafesinde bu şekilde duruyor bir tane de plastik koydum O da ne olur ne olmaz dursun diye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba petshop'a Sultan papağanı için ahşap binek almaya gittim bana kalmadığı için törpülü Tünek önerdi daha yararlıymış Sizce yararlı mı yoksa zararlı mı kafesinde bu şekilde duruyor bir tane de plastik koydum O da ne olur ne olmaz dursun diye
Merhaba plastik ve Kumlu tünek zararlıdır, Kumlu yara yapar, zımpara gibidir, plastik bakteri bit oluşumunu hızlandırır, en kullanışlı olan ahşapdır😊

balciarif

Yeni Üye
Kumlu tüneği çıkardım zaten kuşu taşımıyor ağır geldi evde muhabbet kuşum da var onun kafesine koysam olur mu

balciarif

Yeni Üye
peki zararlı ise neden satılıyor. Bir türlü kafesime tünek bulamıyorum. ahşap fırça sapı alıp kessem olurmu

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
peki zararlı ise neden satılıyor. Bir türlü kafesime tünek bulamıyorum. ahşap fırça sapı alıp kessem olurmu
Mamaistte satılıyor ordan sipariş verebilirsiniz trendyol da da var ve her petshopta bulabileceğinize inanıyorum bende de kumlu tünek var ama kuşum tahtaları kemirip kırdığı için aldım farklı bir alternatif olsun diye hepsi de kumlu değil sadece bir tane ve daha kalın bizimki, ince tahta klasik tünek her yerden bulabileceğinizi düşünüyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Olur kafesim büyük oklava taktım
Kumlu tünek tırnak törpüsü için uzun vadede %100 yara oluşumu başlar, bu yüzden riske gerek yok😊🤲

Ahmed

Müdavim
Olur kesebilirsiniz marketlerde herşey kar amaciyla satiliyor mantik aramayin ,eğer boyazsiz buyuk bir kafes temin edebiliyorsaniz iyi olur firin boyalida olur iyi forumlar