efe1903 Tutkulu Katılım 17 Eyl 2022 Mesajlar 862 Tepkime puanı 634 Puanları 93 Pazartesi saat 17:01'de #1 Akıllı yemlik aldım fakat muhabbet kuşları için sanırım yemi yiyecek yeri aşırı küçük, Sultan Papağanı için akıllı yemlik var mı uygun fiyatlı? Son düzenleme: Pazartesi saat 17:08'de
Akıllı yemlik aldım fakat muhabbet kuşları için sanırım yemi yiyecek yeri aşırı küçük, Sultan Papağanı için akıllı yemlik var mı uygun fiyatlı?
efe1903 Tutkulu Katılım 17 Eyl 2022 Mesajlar 862 Tepkime puanı 634 Puanları 93 Dün 00:14 da #2 Pro yemlik almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Tarık T. Eski Forumcu Teknik Ekip Kıdemli Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 1,471 Tepkime puanı 2,176 Puanları 113 Dün 00:21 da #3 @Semiha S. ve @İhsan Z. arkadaşlarımız kullanıyordu sanırım pro yemliği tavsiye ediyorlar görünce yazacaklardır.
@Semiha S. ve @İhsan Z. arkadaşlarımız kullanıyordu sanırım pro yemliği tavsiye ediyorlar görünce yazacaklardır.
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,456 Tepkime puanı 4,144 Puanları 113 Dün 17:54 da #4 Ben sultanlarımda klasik akıllı yemlik kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Muhabbetlerin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama duygusal olarak sizi huzursuz ediyorsa pro akıllı yemlik kullanabilirsiniz. Daha büyük boyuttadır.
Ben sultanlarımda klasik akıllı yemlik kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Muhabbetlerin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama duygusal olarak sizi huzursuz ediyorsa pro akıllı yemlik kullanabilirsiniz. Daha büyük boyuttadır.
efe1903 Tutkulu Katılım 17 Eyl 2022 Mesajlar 862 Tepkime puanı 634 Puanları 93 Dün 17:57 da #5 Semiha S.' Alıntı: Ben sultanlarımda klasik akıllı yemlik kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Muhabbetlerin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama duygusal olarak sizi huzursuz ediyorsa pro akıllı yemlik kullanabilirsiniz. Daha büyük boyuttadır. Genişletmek için tıkla ... Çok dar alan kalıyor yiyemez diye pro yemlik almayı düşünmekteyim.
Semiha S.' Alıntı: Ben sultanlarımda klasik akıllı yemlik kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Muhabbetlerin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama duygusal olarak sizi huzursuz ediyorsa pro akıllı yemlik kullanabilirsiniz. Daha büyük boyuttadır. Genişletmek için tıkla ... Çok dar alan kalıyor yiyemez diye pro yemlik almayı düşünmekteyim.
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,456 Tepkime puanı 4,144 Puanları 113 Dün 17:59 da #6 efe1903' Alıntı: Çok dar alan kalıyor yiyemez diye pro yemlik almayı düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla ... Yemlik ağzına paralel yemlik ağzına 2 cm mesafe ile bir tünek takarsanız çok rahat yiyorlar. Diğer küçük türlerde de sultanda da klasik kullanıyorum.
efe1903' Alıntı: Çok dar alan kalıyor yiyemez diye pro yemlik almayı düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla ... Yemlik ağzına paralel yemlik ağzına 2 cm mesafe ile bir tünek takarsanız çok rahat yiyorlar. Diğer küçük türlerde de sultanda da klasik kullanıyorum.
efe1903 Tutkulu Katılım 17 Eyl 2022 Mesajlar 862 Tepkime puanı 634 Puanları 93 Dün 18:12 da #7 Semiha S.' Alıntı: Yemlik ağzına paralel yemlik ağzına 2 cm mesafe ile bir tünek takarsanız çok rahat yiyorlar. Diğer küçük türlerde de sultanda da klasik kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf atabilir misin?
Semiha S.' Alıntı: Yemlik ağzına paralel yemlik ağzına 2 cm mesafe ile bir tünek takarsanız çok rahat yiyorlar. Diğer küçük türlerde de sultanda da klasik kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf atabilir misin?
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,456 Tepkime puanı 4,144 Puanları 113 Dün 19:21 da #8
efe1903 Tutkulu Katılım 17 Eyl 2022 Mesajlar 862 Tepkime puanı 634 Puanları 93 Dün 19:46 da #9 Semiha S.' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 77363 Genişletmek için tıkla ... Burası nasıl doluyor benimkinde dolmuyordu.
Semiha S.' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 77363 Genişletmek için tıkla ... Burası nasıl doluyor benimkinde dolmuyordu.
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,456 Tepkime puanı 4,144 Puanları 113 Dün 20:05 da #10 efe1903' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 77367 Burası nasıl doluyor benimkinde dolmuyordu. Genişletmek için tıkla ... Onlar yedikçe kabuklar önce o işaretlediğiniz kısıma düşüyor. O kısım doldukça da alt hazneye düşüyor.
efe1903' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 77367 Burası nasıl doluyor benimkinde dolmuyordu. Genişletmek için tıkla ... Onlar yedikçe kabuklar önce o işaretlediğiniz kısıma düşüyor. O kısım doldukça da alt hazneye düşüyor.