Sultan papağanımın dışkıları uzun süredir normal değildi. Buraya da yazmıştım zeolit tozu vermem gerektiği söylendi kullandım fakat dışkılar tam olarak düzelmedi. Kuşumun bağışıklığı da düştü yem yiyor ama sanki kilo alamıyor. Gervit, entrobac, bt amin forte ve sedochol var gün aşırı bu takviyeleri sırayla kullanıyorum. Dış parazit damlası Vilmectin aldım fakat o zaman daha gelmemişti yaklaşık on beş gün önce bir kuşçuya götürdüm o bir kez yaptı hangi damla kullandığını söylemedi. Bir kez daha şimdi benim yapmam gerekiyor mu vilmectinle? Dışkılarının da fotoğrafını aşağıya ekleyeceğim, burada kuştan anlayan veteriner yok geçen hafta bir yere götürdüm ayaklarında bumblefoot var bir haftadır krem kullanıyoruz günde iki kere sürmek için tutuyorum iyice stres oluyor
veteriner dışkılarına da gayet normal sadece biraz ishali var dedi. Ben parazitten vb. Korkuyorum ilaç kullanmam gerekiyorsa bir an önce kullanmak istiyorum kuşum zayıflamasın iyice diye. Kafesi 3 gün önce temizledim dün dal darı da verdim ona rağmen taban epey yemle doluyor, yediğini düşünüyorum yemini

Ekli dosyalar
-
2.4 MB Görüntüleme: 26
-
2.6 MB Görüntüleme: 27