• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanı hareketleri

Mahirbs

Aktif Üye
Merhaba yavru besleyen dişi sultan papağanım kafasını 360 derece döndürüyor bu gün fark ettim mama vereceğimi anladığı zaman bunu yapmaya başladı başka bir sebep olabilir mi acaba

Video: Watch unnamed | Streamable

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba yavru besleyen dişi sultan papağanım kafasını 360 derece döndürüyor bu gün fark ettim mama vereceğimi anladığı zaman bunu yapmaya başladı başka bir sebep olabilir mi acaba

Video: Watch unnamed | Streamable
Merhaba, kafesten çıkmak istiyor, heyecanlı, çok normal 😊endişe etmeyin lütfen 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim gene biri salmonella (sallabaş) dedi o yüzden korktum konu açmak istedim

Kendisi yavru beslediği için bir süredir çıkmıyor dışarı ilgisi dağılmasın diye 🙂
Herkesin her teşhisine inanmayın lütfen, gayet sağlıklı, oğlum yarasa gibi duruyor kafeste çıkmak için🥰😊🤲

Mahirbs

Aktif Üye
Herkesin her teşhisine inanmayın lütfen, gayet sağlıklı, oğlum yarasa gibi duruyor kafeste çıkmak için🥰😊🤲
Ben hemen forumdaki bilgili arkadaşlara danışıyorum iyi ki öyle yapıyorum sağolun hemen yardımcı oluyorsunuz
Bu kuşu 2 kere salmonella dediler çoktan öldürdüler 🙂 bu arada oğlan dediğinizi duymasın kendisi anne gibi annelik yapıp evlatlarını besliyor 😂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben hemen forumdaki bilgili arkadaşlara danışıyorum iyi ki öyle yapıyorum sağolun hemen yardımcı oluyorsunuz
Bu kuşu 2 kere salmonella dediler çoktan öldürdüler 🙂 bu arada oğlan dediğinizi duymasın kendisi anne gibi annelik yapıp evlatlarını besliyor 😂
Estağfurullah elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
Oglan : benim oğlandan bahsetmiştim😊🤲