• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı hapşırma ve hırıltılı ses

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Arkadaşlar sultan papağanım bugün hapşırdığını fark ettim ara ara hapşırıyor ve nefesi az da olsa hırıltılı nefes alıyor yemesi normal Fazla uyumuyor da ama ben cereyan veya soğuğa bırakmadım aynı odada 16 tane daha kuş var onlara birşey olmadı bu neden hasta oldu ki , evde kendi imkanlarım ile ne yapabilirim az önce yaptığı dışkı fotoğrafı;8D17B7C7-1844-459C-BD16-86AE51CC5C4C.jpeg42F49913-E016-4E42-BB4B-7FCC135791B7.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar sultan papağanım bugün hapşırdığını fark ettim ara ara hapşırıyor ve nefesi az da olsa hırıltılı nefes alıyor yemesi normal Fazla uyumuyor da ama ben cereyan veya soğuğa bırakmadım aynı odada 16 tane daha kuş var onlara birşey olmadı bu neden hasta oldu ki , evde kendi imkanlarım ile ne yapabilirim az önce yaptığı dışkı fotoğrafı;Ekli dosyayı görüntüle 54305Ekli dosyayı görüntüle 54306
Dışkı normal ablacım 🤗💓kekik çayı yap unuttun mu ferahlatır yada nefes açıcı turbo🤗💓önce bitkisel yap evde. 1 çaykaşığı kekik 100 ml. Su kaynat. Suluğa yarı yarıya doldur. Ilık olsun içsin. Sprey ile de burna iki fıs🤗💓👍

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Dışkı normal ablacım 🤗💓kekik çayı yap unuttun mu ferahlatır yada nefes açıcı turbo🤗💓önce bitkisel yap evde. 1 çaykaşığı kekik 100 ml. Su kaynat. Suluğa yarı yarıya doldur. Ilık olsun içsin. Sprey ile de burna iki fıs🤗💓👍
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için , evet geçen günlerde yine buna benzer konu açmıştım fakat ben paylaşımı yaptıktan 1 saat sonra esrarengiz şekilde durunca sadece bir kez yaptım geçti fakat meğerse geçmemiş şimdi bugün tekrar hapşırmaya başladı bu sefer geçene kadar 1 haftada 3 gün vereceğim sağolun 😊

Üst Alt