- Hastalık Belirtileri
- Biraz fazla uyku , günün bazı zamanları hırıltılı konuşuyor gibi nefes alması , bunu yaparken ağzını hafif açıp yapıyor yani konuşuyor gibi , hapşırık
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Kas 2023
Selam arkadaşlar benim sultan papağanım 2 hafta önce ilk belirti göstermişti fakat hemen 10 dakika kadar geçince bu sesli nefes alma durumu geçtiği için konu açmadım fakat son 3-4 gündür bu ses arttı özellikle geceleri oluyor veya sessiz diye duyuluyor , 4-5 kez kekik çayı yaptım hem suluğun yarısına hemde fısfıs olarak burnuna sıktım hatta en son 1 saat önce yaptım hem suya yarısını koydum hemde fısfıs ile burnuna uyguladım suyu içti neyseki , ve herhangi bir yem yememe durumu da yok her zamanki gibi yiyor yalnızca normalden biraz fazla çok az şekilde gün içinde bir miktar fazla uyuyor ayrıca soğuk aldı mı emin değilim geceleri diğerlerinin kafesini birleştirip üstlerini tek parça örtüyorum üşümesi imkansız ve hemen yanımda uyuyorlar yani oda sıcaklığı gayet iyi , gündüzleri 24-26 derece yani güzel günlerde sineklik önüne bırakıyorum dışarıyı izliyor belki o zaman hava etkilemiş olabilir onun haricinde aklıma pek birşey gelmedi yardımcı olursanız sevinirim