Sultan papağanım çok halsiz yürüyemiyor kabarık yem kıramıyor ve ishal. Dal darı aldım ondan yiyebildi biraz öneriebileceğiniz ilaç, antibiyotik var mı acaba?
Geçmiş olsun Öncelikle yiyemiyorsa kuşu beslemeniz gerekiyor, beslenemeyen kuş daha da halsiz düşecektir. Gücel dışkı fotoğrafını ve streamable.com üzerinden tünekte bir videosunu da paylaşın lütfen
Teşekkür ederim hoşbuldum. Evet biraz hava akımına maruz kalmış olabilir pencerenin yanındaki duvarda duruyo kafesleri arada havalansin diye açıyorum pencereyi ama çok uzun süre açık kalmiyordu. Daha oncesinde de ishaldi ama iştahı enerjisi yerindeydi ama bugün çok halsiz ve dışkısı yeşilimsi kokan bı yapıda
Geçmiş olsun Öncelikle yiyemiyorsa kuşu beslemeniz gerekiyor, beslenemeyen kuş daha da halsiz düşecektir. Gücel dışkı fotoğrafını ve streamable.com üzerinden tünekte bir videosunu da paylaşın lütfen
Normal yemi kıramıyor ama dal darı verdim yedi baya temiz su içirdim video atamadım ama fotoğrafını atıyorum genel olarak hep böyle kıpırdamıyor uyuklama halinde
Videosunu streamable.com üzerinden yükleyip linkini buradan paylaşmanız gerekiyor iyi görünmüyor, hocalarımız gördüklerinde yardımcı olacaklardır @Şehmus BAKIR
İstanbul da oturuyorum Yenibosna da veterinere biraz uzağım ama bı sekilde ya veterinere ya da ilgili bir pet shopa götürücem inşallah ilginiz için teşekkür ederim
İstanbul da oturuyorum Yenibosna da veterinere biraz uzağım ama bı sekilde ya veterinere ya da ilgili bir pet shopa götürücem inşallah ilginiz için teşekkür ederim