• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani hakkinda yardimci olur musunuz

Rayus

Paylaşımcı
Yeni bi sultan papagani sahiplendim ama kuşu aldığım yerde küçük bi çocuk ve kedi olunca bi tik ihmal edilmiş kanatları yok uçmuyor ve kuyruğu da yok zamanla düzelir mi depresyona girdiği için böyle olmuş galiba ama emin olamıyorum ayrıca ilk defa sultan papagani bakacağım muhabbet kusundan farklı bi bakımı oluyor mu muhabbet kusu yemi yer mi suan elimde sadece o var

zeysssbird

Eski Forumcu
Yeni bi sultan papagani sahiplendim ama kuşu aldığım yerde küçük bi çocuk ve kedi olunca bi tik ihmal edilmiş kanatları yok uçmuyor ve kuyruğu da yok zamanla düzelir mi depresyona girdiği için böyle olmuş galiba ama emin olamıyorum ayrıca ilk defa sultan papagani bakacağım muhabbet kusundan farklı bi bakımı oluyor mu muhabbet kusu yemi yer mi suan elimde sadece o var
Yer ama sultan papağanı yemi alın uygun olan odur.
Vitamin takviyesi uygulayın. Tuyler için özellikle b vitamini takviyesi verin toparlar inşallah
Burdaki üç vitamini temin ediniz. Mamaistten alabilirsiniz☺

zeysssbird

Eski Forumcu
Kuşunuzun fotoğrafını ve dışkı fotoğrafı görelim

Mert G.

Eski Forumcu
Kusunuz görmekte fayda var

zeysssbird

Eski Forumcu
Kafes çok pis görünüyor kafesi ve tahta tünekleri güzelce sirkeyle yıkayın lütfen. Yem kabı suluğu da aynı şekilde. Gaga taşını da atın yenisini ekleniyin kalamar kemiği mineral mineral blok☺.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamble.com üzerinden videosunu atabilir misiniz emin olalım 🙏🌸