• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı göz enfeksiyonu

Özgürr88

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Göz enfeksiyonu
Hastalık Belirti Tarihi
4 Ocak 2026
Kız arkadaşım yavru sultan papağanı almıştı ama onun kuşu hastalandı ve öldü sonra kuşu kendi evime getirdim ama nefes alırken bazen zorlanıyor gibi ağzından nefes alıyor bazen hemen kanatlı uzmanına götürdüm adam kuşa dokunmadı bile 2 multivitamin verdi tanesi 450tl 1 tanede probiyotik verdi1000tl 750tl de muayne ucreti aldı haftaya duzelmezse getir dedi kuşum yemek yiyor suyunu içiyor ama dikkatimi gözü çekti sanki enfeksiyonu gibi tekrar 750tl muayne ucreti vermek istemiyorum eğer yardımcı olabilecek varsa önerilere açığım biraz daha kötüleşirse tabiki veterinere götüreceğim para sağlığından değerli değil yardımcı olurmusunuz 20260106_011908.jpg20260106_011904.jpg20260106_011842.jpg

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
@Semiha S. @Demet bükay gün içerisinde yardımcı olacaklardır. Tünekte bir video eklermisiniz özellikle solunum zorluğunun belli olduğu şekilde olursa iyi olur.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kız arkadaşım yavru sultan papağanı almıştı ama onun kuşu hastalandı ve öldü sonra kuşu kendi evime getirdim ama nefes alırken bazen zorlanıyor gibi ağzından nefes alıyor bazen hemen kanatlı uzmanına götürdüm adam kuşa dokunmadı bile 2 multivitamin verdi tanesi 450tl 1 tanede probiyotik verdi1000tl 750tl de muayne ucreti aldı haftaya duzelmezse getir dedi kuşum yemek yiyor suyunu içiyor ama dikkatimi gözü çekti sanki enfeksiyonu gibi tekrar 750tl muayne ucreti vermek istemiyorum eğer yardımcı olabilecek varsa önerilere açığım biraz daha kötüleşirse tabiki veterinere götüreceğim para sağlığından değerli değil yardımcı olurmusunuz Ekli dosyayı görüntüle 99905Ekli dosyayı görüntüle 99906Ekli dosyayı görüntüle 99907
Merhaba geçmiş olsun önce doğal yoldan ilerleyelim
Çay pansumanı yapın gözüne
Çay deminden ılık şekilde bir pamuğa dökün ve sabah akşam gözünü silin
3 gün içinde düzelme olmazsa damla önerelim

Üst Alt