• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan Papağanı göz çevresi tüyleri döküldü

AlperenX3

Yeni Üye
WhatsApp Görsel 2024-09-28 saat 09.36.03_1987620b.jpg
Fotoğraftaki gibi göz çevresindeki tüyler dökülmüş ne yapabilirim?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Solunumda problem var mı. Kuyruk sekiyor mu. Dikkat ettiniz mi. Göz çevresi tüy dökülen yerlere terramicyn göz merhemi sürün akşamları yatmadan hemen önce. Sabah akşam da tobrased göz damlası damlatın. Gün içinde çay demiyle pansuman yapın.

AlperenX3

Yeni Üye
Solunumda problem var mı. Kuyruk sekiyor mu. Dikkat ettiniz mi. Göz çevresi tüy dökülen yerlere terramicyn göz merhemi sürün akşamları yatmadan hemen önce. Sabah akşam da tobrased göz damlası damlatın. Gün içinde çay demiyle pansuman yapın.
Herhangi bir sorunu yok dediklerinizi yapıcam teşekkürler

AlperenX3

Yeni Üye
Merhaba, dışkılar bakteri üretir, mavi malzeme suluk mu her yerde dışkı var, temizlik zamanı gelmiş😊
Hayır mavi olan akıllı yemlik kapağı. Kafesin malesef 2. bir kapısı yok o yüzden akıllı yemliği içeri koymak zorunda kaldım. Kuşta gidip akıllı yemliğin üstüne oturuyor o yüzden yemliğin üstüne kare dinlenme tüneği koydum kirlenmesin diye ama işe yaramadı temizlesem bile hemen kirleniyor.WhatsApp Görsel 2024-09-28 saat 09.36.03_ee02bdf9.jpg

Buluttt

Aktif Üye
Benim kuşumdada bu belirtiler vardı ama benimkisinde kuyruk sekmesi v.s vardı 1 hafta içerinde can çekişerek ellerimde can verdi malesef ama eğer sizin kuşumuz da kuyruk sekmesi yok ise teramycin krem sürün uygulamasını kulak çöpü ile yaparsanız harika olur 😇 kafesi bizi temiz tutun ki enfeksiyon kapmasın her hafta temizlemeye çalışın en geç 2 haftaya insin.