Solunumda problem var mı. Kuyruk sekiyor mu. Dikkat ettiniz mi. Göz çevresi tüy dökülen yerlere terramicyn göz merhemi sürün akşamları yatmadan hemen önce. Sabah akşam da tobrased göz damlası damlatın. Gün içinde çay demiyle pansuman yapın.
Solunumda problem var mı. Kuyruk sekiyor mu. Dikkat ettiniz mi. Göz çevresi tüy dökülen yerlere terramicyn göz merhemi sürün akşamları yatmadan hemen önce. Sabah akşam da tobrased göz damlası damlatın. Gün içinde çay demiyle pansuman yapın.
Hayır mavi olan akıllı yemlik kapağı. Kafesin malesef 2. bir kapısı yok o yüzden akıllı yemliği içeri koymak zorunda kaldım. Kuşta gidip akıllı yemliğin üstüne oturuyor o yüzden yemliğin üstüne kare dinlenme tüneği koydum kirlenmesin diye ama işe yaramadı temizlesem bile hemen kirleniyor.
Benim kuşumdada bu belirtiler vardı ama benimkisinde kuyruk sekmesi v.s vardı 1 hafta içerinde can çekişerek ellerimde can verdi malesef ama eğer sizin kuşumuz da kuyruk sekmesi yok ise teramycin krem sürün uygulamasını kulak çöpü ile yaparsanız harika olur kafesi bizi temiz tutun ki enfeksiyon kapmasın her hafta temizlemeye çalışın en geç 2 haftaya insin.