tarıkbzkurt
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Halsizlik, sürekli uyku hali, Yem yememe, göğüs sivriliği, ayak morarması
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Şub 2024
- Kullanılan İlaç
- Mikostatin
Merhabalar 2.5 aylık olarak 1 hafta önce aldığımız sultan papağanım 3 gündür ben odaya girince kısmen heyecanlı odadan çıktığımda sürekli halsiz. Yem yemiyor sadece dal darı geveliyor. Sürekli uyku hali halsizlik söz konusu. Tüyler orta derece kabarık duruyor. Dışkı rengi bugün 2 defa siyah gördüm. Siyah haricinde beyaz yaptı. Ve sıvı yaptı dışkısını. Kusma yok. Tünekte duracak kadar enerjisi olduğunu sanmıyorum zor duruyor hayvan parmağımı dahi zor kavrıyor. O yüzden beyaz bir cisim üstün de dışkı paylaşamıyorum yalnızca attığım fotoğraflar var. Göğüs kemiği orta derece sivrileşmiş durumda ve ayakları morardı. Yem yemediği için el besleme maması ve aparatı aldırıp içine probiyotik 3 damla gervit w multi vitamin çok az da muz koyup besliyorum ara ara. Ne yapmamız gerekiyor. Ayrıca 1 hafta önce geldiğine göre zayıf durumda. Aldığım kişiyi aradım ben yumurta ve dal darı veriyordum yeme daha alışmak üzere idi dedi. Bu doğrultuda ne gibi bir yol izlemem gerek? Şu an da nurtibird a21 el besleme masasının içine probiyotik koyup aparat ile yediriyorum. Aynı zaman da mikostatin şurup aldım 3 damla verdim sabah tekrar vereceğim. Yardım edin lütfen.
Ekli dosyalar
-
245.9 KB Görüntüleme: 21
-
263 KB Görüntüleme: 21
-
220.2 KB Görüntüleme: 22
-
219.9 KB Görüntüleme: 23
-
139.1 KB Görüntüleme: 23