• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı geçmeyen ishal

fatos_

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, sulu dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
13 Ocak 2025
Kullanılan İlaç
Baytril 2.5
4.5 yaşında dişi bir sultan papağanım var. Yaklaşık 2 3 aydır ishal.1 hafta önce papağanım hastalandı ve üretici bir tanıdığım üşüttüğünü söyledi. Baytril adında bir antibiyotik verdi 5 gün boyunca kullandım ama ishali geçmedi. Halsizliği, iştahı konusunda bir problem yok. Keyfi yerinde ama ishalini geçiremiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

fatos_

Yeni Üye
Entrobac probiyotik verdim bugün ama pek bir etkisini göremedim. 3 gün üst üste kullansam geçirir mi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Rica ederim ne demek her zaman 😊 Bir de zeolit tozu öneririm, mercimek tanesi kadar sevdiği sebzesine serpip yemesini sağlayın, haşlanmış patates de verebilirsiniz, yemine az miktarda aspur da verin 😊 Zeolit tozunu mamaist whatsapp hattından sipariş edebilirsiniz 🌸

Ekli dosyalar

fatos_

Yeni Üye
Aspur ve haşlanmış patates veriyorum ama ishalini geçirmediler zeolit tozunu da denicem mutlaka. Böbrekle alakalı olabilir mi acaba ishali

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aspur ve haşlanmış patates veriyorum ama ishalini geçirmediler zeolit tozunu da denicem mutlaka. Böbrekle alakalı olabilir mi acaba ishali
Onu aslında röntgen belirler ama böbrek ise de zeolit tozu iyi gelir burada fazla idrarlı dışkısı olan başka bir kuşumuza iyi geldi 😊

Üst Alt