• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Garip Sesler Çıkarıyor

Oguzdx

Yeni Üye
Merhabalar 6 aylık bir papağanım var fakat garip sesler çıkartıyor videodaki ilk kez oldu fakat aynı sesleri daha kısık sesle çıkarıyor son zamanlardada birkaç kez duvara çarptı Bi alakası var mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Genelde yem isteyen yavru kuşlar bu sesi çıkarır. İlgide istiyor olabilir. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Siz bu kuşun 6 aylık olduğuna emin misiniz? Önden fotoğraf görebilir miyiz?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Bence bu kuş 6 aylıktan genç, semiha hocamın dediği gibi bebek sesleri çıkartıyor. Üstte belirtilen üç nedenden dolayı da olabilir ama ben yem yerken heyecanlandığı için çıkardığını düşünüyorum. Elle besleme mi bu kuş? İlk geldiği zamandan fotoğrafı var mı?

Benim kuşum da ilk aldığımda böyle sesler çıkarıyordu, özellikle yemek yerken. Videosunu ekledim.

Oguzdx

Yeni Üye
Son güncelleme olarak bu durumu yaşayan arkadaşlara belki yardımcı olmak adına durumu iyiydi fakat son bir kaç gün çok yorgundu öncelikle veterinere gittik kendisi ciğerlerini şiştiğini söyledi tedavisine başladı daha sonrasında ise parazit aşısı olması gerektiğini söyledi tavsiyem kuşlar üzerine bilgi sahibi bir veterinere gitmeniz çünkü ilk gittiğimiz veteriner hiç bir şeyinin olmadığını bunun normal olduğunu söylemişti. Şuan durumu daha iyi. Yeni şeyler oldukça bilgilendireceğim.

Üst Alt