Şuan 48 günlük.Aslinda yem kırıyor hem dal darı hem normal muhabbet yemi kırıyor hem gördüm hem de temligin içinde kabukları var.Ama bizim keratanin işine gelmiyor sanırım kırmak

.Günde iki kere besliyorum mamayla sabah ve akşam olmak üzere.Haftada belirli aralıklarla calcilux,gerwit,bt amin Forte ekliyorum.Ama şuan o hareket geçti yani sadece 3 4 kere yaptı sonra hiç yapmadı sanırım yem kırdığı için sindirim sorunu yaşıyor yemde o yüzden o kursak hareketini yapıyor.Dışkıda hiçbir sorun yok ama öğütebiliyor demek ki.Keyfide yerinde beni rahat bırakmıyor hiç sürekli ya omzunda ya kafanda nereye gidersem peşimden geliyor odadan dahi tek çıkamıyorum ben

.Gaga taşı vs de yiyor sıkıntısız.Mineral blok ve kalsiyum taşı ayrıca kalamar kemiği de var kafesinde hepsini yiyor sıkıntısız.Bir kaç gün önce 65X45X35 kafes siparişi de verdim onun için sıkıntısız büyüyoruz elhamdülillah.Şuan sadece suluktan su içmeyi bilmiyor.Onuda öğretmeye çalışıyorum kendi kendine öğrenir diye umuyorum.Elle beslemeye ileride büyükken alırsam sıkıntı olur vahşi olur diye çekincelerim olduğu için çektim.Evdekilerde zaten kuş beslemeye sıcak çok bakmıyorlardi vahşi olursa iyice soğurlar dedim.Ama şimdi benden çok seviyorlar sıpayı.Garip sesler tonlamalar da çıkarmaya başladı iyice erkek olduğundan emin oldum diyebilirim.Yüzüde sararıyor.Yanına bir dişi arkadaş almak istiyorum ancak küçükken cinsiyetten emin olamadığımız için kararsız kaldım.Elimde birçok malzeme mevcut takviye olarak Calcilux,Electroliyt 3 plus, Topfit futtertalk, Fetrivit,Tyson egg Gold,Cede mama,Versele laga nin 2 farklı maması,BT amin Forte, sedochol, avidres plus,gerwit w, tabufenit e50.Yem olarakta Versele laganin Prestige serisini kullanıyorum.Elle besleme maması olarak Versele laga a21.