• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı eş hk.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba,

Yaklaşık 9 aylık sultan papağanım var ve yanına eş almak istiyorum. Her elime aldığımda elimle çiftleşmeye çalışıyor durduramıyorum artık maalesef.
Yanına alacağım dişi 6 7 aylık mı veya 1 yaş ve üstünde mi almam gerekli?

Birde istanbul'da güvenilir bilindik alabileceğim biri var mı?

Son olarak sorum ise kuşum bana çok fazla alışkın diyebilirim. Yanıan dişi aldığımda ilgisi ona yönelir mi veya nasıl bir yöntem izlemeliyim dişiyi aldıktan sonra?

Yardımcı olursanız çok sevirim. Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bir yaşından küçük alma derim.. alışkın erkeğine eş alırsan sana olan ilgisi azalır bu hepsinde aynıdır bunu iyi düşünerek karar verirsiniz eğer guzel ve sağlıklı bir kuş istersen bu konuda yardımcı olurum 👍

Ufuk Bayraktar

Aktif Üye
Merhaba, kuş size alışkın olduğu için eş aldığınız takdirde eşlenmeye bilir, bazı kuşlar tüneğe yapar eş aldığında eşlenmez yinede bir şansınızı deneyin

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Şehmus beyin dediği gibi eğer dişi bir kuş alırsanız 1 yaşından küçük almayın ve aldığınızda da bır süre aynı kafesin içinde tutmayın derim kafesleri birbirine yakın olsun ki zamanla birbirlerine kur ötüşü yapacaklardır zaten, ama size tavsiyem eğer size alışık bir kuşunuz varsa eş aldığınızda da size artık ilgi gostermeyecegini de göz önüne almanızı tavsiye ederim. Çünkü dışı ye baglanacagini için artık sizinle ilgilenmek istemeyecektir