• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı duvara çarptı

Dilara bilal

Yeni Üye
Merhaba sultan papağanım 1 saat önce duvara çarptı sonra cama çarpıp düştü burnunda ufak bir kan var şok geçiriyor gibi ağzı açık oturuyor su içmiyor yemek yemiyor ara sıra kaşınıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba şok geçiriyor muhtemelen gözlemlemeniz lazım ancak bir veteriner görmesi iyi olacaktır kuşunuzun görsellerini paylaşırmısınız ?

Dilara bilal

Yeni Üye
Merhaba şok geçiriyor muhtemelen gözlemlemeniz lazım ancak bir veteriner görmesi iyi olacaktır kuşunuzun görsellerini paylaşırmısınız ?
Merhaba bu saatte veteriner bulmak zor sabaha kadar beklersem bir şey olur mu acaba biraz kendine geldi şimdi az olsada yemek yiyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba. Kan ,cerede falan yaralanma mı oldu o şekilde mi kanadı yoksa Burun deliklerinden mi geldi. Eve alışık değil mi, birşeyden mi korktu neden çarptı. Fotoğraflarda iyi görünüyor. Takip etmelisiniz. Yemesi içmesi iyiyse sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Dilara bilal

Yeni Üye
Merhaba. Kan ,cerede falan yaralanma mı oldu o şekilde mi kanadı yoksa Burun deliklerinden mi geldi. Eve alışık değil mi, birşeyden mi korktu neden çarptı. Fotoğraflarda iyi görünüyor. Takip etmelisiniz. Yemesi içmesi iyiyse sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Çok şükür şimdi iyi yemesi içmesi yerine geldi. İki burun deliği ortasında çok küçük bir yara var o problem değil bence birşey yemediği için endişe etmiştim ama şimdi iyi biraz moreli düşük sadece oda geçer umarım. Eve alışkın normalde bir şeyden korktuğu için yaptı galiba.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
eve alışkın değilse bi süre salmayın derim daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hoşgeldiniz ve geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz 🙏☺ arkadaşlarim gerekli yorumları yapmışlar aynen katılıyorum

Üst Alt