• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Dışkısı Normal mi ?

Memby

Yeni Üye
İyi günler.Pazartesi sahiplendiğim 2 aylık bir sultan papağanım var.Tam olarak yeme düşmüş sayılmaz.Elle beslemeye alışkın.Kafesine az biraz yaklaşınca mama diye ağlamaya başlıyor.Üstadların tavsiyesiyle kafesine dal darı koydum ve vitamin takviyesine başladım. Dal darıyı yiyebildiğini düşünüyorum çünkü kabuklarını kırabiliyor.Şikayetimiz şu kafes altında çok vakit geçiriyor ve dün vitaminli suyunu temiz suyla değiştirmemle kafes dibinde sıklıkla uyuduğunu gördüm.Bu gün geçen günlere göre biraz daha durgun.Uyku düzenine çok dikkat ediyorum.Dışkısından da şüphelendiğim için siz değerli arkadaşlara danışmak istedim.

Paket siparişi vermiştim(yem,mineral blok vs.).Sipariş gelmeden önce yarım suluğuna 5 damla Avisol-A kullandım.Siparişimle birlikte elimde şuan Avisol-A ve Apexisol Multivitamin var.

Ekli dosyayı görüntüle 7294Ekli dosyayı görüntüle 7295Ekli dosyayı görüntüle 7296Ekli dosyayı görüntüle 7298Ekli dosyayı görüntüle 7299

Memby

Yeni Üye
Umarım dediğiniz gibi bir sorun yoktur.Aşağıdaki resim ise 5 dakika önce çektiğim dışkı resmi.Gözüme fazlaca siyah geldiğinden atmak istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 7308