• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı dışkısı normal mi?

galadriel

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Kuşum yemini yiyor sıkıntı yok ama dışkısının görüntüsü garip geldi. Bir de ayakları baya sıcak ve benden sürekli kaçıyor. Sürekli gagasını sürtüyor. Uyuklar gibi gözlerini kapatıp açıyor. Davranışları değişti. Yeni sahiplendim ne olduğunu bilmiyorum. Bilgilendirebilir misiniz?

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuzun videosunu görebilir miyiz net olacak şekilde. Yeni sahiplenmişsiniz dışkıda değişimi normal karşılayabiliriz ama süreklilik arz etmemesi gerekir. Probiyotik kullanmanız fayda sağlayacaktır. Veriyor musunuz herhangi bir takviye.

galadriel

Yeni Üye
Yavrunuzun videosunu görebilir miyiz net olacak şekilde. Yeni sahiplenmişsiniz dışkıda değişimi normal karşılayabiliriz ama süreklilik arz etmemesi gerekir. Probiyotik kullanmanız fayda sağlayacaktır. Veriyor musunuz herhangi bir takviye.
Önceden böyle sorunu yoktu. Yolculuk yaptık ondan sonra böyle oldu. Takviye petshoptan damla almıştım. Ama iyi olmadığını öğrendim. Sipariş ettim (gervit, entrobac, bt amin forte).

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım. Elinize geçtiğinde entrobac ı ilk etapta üç veya dört gün üst üste suyu tazeleyerek veriniz. Birkaç gün sonra da gervit. Probiyotik sonrası dışkıları gözlemleyin ne yönde. Yem ve su haricî farklı bir şey vermeyin şimdilik.

galadriel

Yeni Üye
Anladım. Elinize geçtiğinde entrobac ı ilk etapta üç veya dört gün üst üste suyu tazeleyerek veriniz. Birkaç gün sonra da gervit. Probiyotik sonrası dışkıları gözlemleyin ne yönde. Yem ve su haricî farklı bir şey vermeyin şimdilik.
çok teşekkür ederim.