tugcenrgn Aktif Üye Katılım 19 Mar 2023 Mesajlar 116 Tepkime puanı 55 Puanları 28 9 Nis 2023 #1 Merhaba, normalde sadece yeşil beyaz olan dışkısını bugün bir kere böyle böyle yaptı normal midir? Hafif sarımsı yeşilliğin sebebi nedir?
Merhaba, normalde sadece yeşil beyaz olan dışkısını bugün bir kere böyle böyle yaptı normal midir? Hafif sarımsı yeşilliğin sebebi nedir?
U Umur E. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 26 Mar 2020 Mesajlar 1,150 Tepkime puanı 1,014 Puanları 113 Yaş 23 9 Nis 2023 #2 Değişik bir şey verdiniz mi ? Yumurta maması veya sebze gibi
tugcenrgn Aktif Üye Katılım 19 Mar 2023 Mesajlar 116 Tepkime puanı 55 Puanları 28 9 Nis 2023 #3 Umur E.' Alıntı: Değişik bir şey verdiniz mi ? Yumurta maması veya sebze gibi Genişletmek için tıkla ... Hayır son iki gündür başka bir şey vermedim ama palet yem yiyor etkiler mi bilmiyorum
Umur E.' Alıntı: Değişik bir şey verdiniz mi ? Yumurta maması veya sebze gibi Genişletmek için tıkla ... Hayır son iki gündür başka bir şey vermedim ama palet yem yiyor etkiler mi bilmiyorum
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 9 Nis 2023 #4 Dışkıyi bu şekilde anlayamayız kefesinde ve altına peçete koyun peçete üzerinde yeni yapınca yakın resim çekip ekleyin bakalım
Dışkıyi bu şekilde anlayamayız kefesinde ve altına peçete koyun peçete üzerinde yeni yapınca yakın resim çekip ekleyin bakalım
tugcenrgn Aktif Üye Katılım 19 Mar 2023 Mesajlar 116 Tepkime puanı 55 Puanları 28 9 Nis 2023 #5 Şehmus BAKIR' Alıntı: Dışkıyi bu şekilde anlayamayız kefesinde ve altına peçete koyun peçete üzerinde yeni yapınca yakın resim çekip ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Bir seferlik böyle gördüm kafesindeki dışkılar normal seyrinde hocam teşekkür ederim
Şehmus BAKIR' Alıntı: Dışkıyi bu şekilde anlayamayız kefesinde ve altına peçete koyun peçete üzerinde yeni yapınca yakın resim çekip ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Bir seferlik böyle gördüm kafesindeki dışkılar normal seyrinde hocam teşekkür ederim