• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı dışkıda yeşil sıvı

usluc

Yeni Üye
Merhabalar🌸
Forumda bilgileri okurken dışkıda yeşil sıvının kursak mantarı olabileceğini yorumladım, eklediğim dışkılar normal midir?
Daha önceki konularda yorumlarınıza istinaden gervitw entrobac ve amin forte kullanıyorum. Birer gün arayla emtrobac verdim dün öğleden sonra ve bugün temiz su içti.
Şimdiden teşekkürler 🌸

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar🌸
Forumda bilgileri okurken dışkıda yeşil sıvının kursak mantarı olabileceğini yorumladım, eklediğim dışkılar normal midir?
Daha önceki konularda yorumlarınıza istinaden gervitw entrobac ve amin forte kullanıyorum. Birer gün arayla emtrobac verdim dün öğleden sonra ve bugün temiz su içti.
Şimdiden teşekkürler 🌸
Merhaba, bazen yedikleri yeşil yapraklı sebzelerle de dışkı suyunun rengi değişebilir. Kursak mantarından şüphelenmek için ek bir kaç belirti daha olması lazım. Keyifsizlik, kabarma, az yem tüketme, kusma, öğürme, ağızda koku vs gibi. 3 gün arka arkaya, günlük taze olqrqk, şişe su kullanarak verelim

usluc

Yeni Üye
Hızlı yanıtınız için çoook teşekkürler💐
Uyurken kabarıyor, diğer belirtiler yok ama arada yukarı doğru ağzını açma hareketi yapıyor başını sallayarak, genelde grit kumuna gidip yiyor. Yemesi de normal ama genel kabarma hali oluyor, bazen yemliğin başında uyuyor.
Normalde yarın amin forte verecektim, belirttiğiniz gibi arka arkaya entrobac vereyim🙏🏼
Yönlendirmeleriniz bütün bu minik canlara şifa olsun 🙏🏼

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hızlı yanıtınız için çoook teşekkürler💐
Uyurken kabarıyor, diğer belirtiler yok ama arada yukarı doğru ağzını açma hareketi yapıyor başını sallayarak, genelde grit kumuna gidip yiyor. Yemesi de normal ama genel kabarma hali oluyor, bazen yemliğin başında uyuyor.
Normalde yarın amin forte verecektim, belirttiğiniz gibi arka arkaya entrobac vereyim🙏🏼
Yönlendirmeleriniz bütün bu minik canlara şifa olsun 🙏🏼
Rica ederim. 3 günden entrobac sonrası 4.gün dışkılarını paylaşınız. Yukarı doğru ağız açma hareketinin videosunu yakalayıp yüklerseniz iyi olur. Öğürme hareketi olup olmadığını kontrol edelim. Bu hareketi devamlı yapıp yapmadığını gözlemleyelim

usluc

Yeni Üye
Merhabalar,

Geçen hafta paylaşamadım fotoğrafı ağız açma kapamayı pek yapmıyor artık 🌸
Bu hafta bi gün gervitw(pazartesi) dün de entrobac kullandım, dışkılarını da iletiyorum, normal midir?
Bazen sabahları çok su içmiyor bu tür durumda 8saat geçtikten sonra tekrar vitamin vermek doz aşımı olur mu?
Şimdiden teşekkürler 💐

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar,

Geçen hafta paylaşamadım fotoğrafı ağız açma kapamayı pek yapmıyor artık 🌸
Bu hafta bi gün gervitw(pazartesi) dün de entrobac kullandım, dışkılarını da iletiyorum, normal midir?
Bazen sabahları çok su içmiyor bu tür durumda 8saat geçtikten sonra tekrar vitamin vermek doz aşımı olur mu?
Şimdiden teşekkürler 💐
Merhaba, geçen hafta 3 gün üstüste entrobac kullandınız mı? Dışkılarda biraz form bozukluğu ile fazla dışkı suyu var.

usluc

Yeni Üye
Geçen hafta iki gün kullandım üst üste, bu hafta üç gün kullansam ağır gelir mi?(Yaşı büyük 💓)
Form bozukluğu nedeni nedir :(( sıvı olmasının da belli bi nedeni var mı :(
Nasıl düzeltebiliriz? Entrobac ile mi?
Bugün camda martı gördüğü için korktu biraz hafif sıvıya döndü o sırada, iki gün önce de maydonoz sapı yedi. Etkiler mi?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Geçen hafta iki gün kullandım üst üste, bu hafta üç gün kullansam ağır gelir mi?(Yaşı büyük 💓)
Form bozukluğu nedeni nedir :(( sıvı olmasının da belli bi nedeni var mı :(
Nasıl düzeltebiliriz? Entrobac ile mi?
Bugün camda martı gördüğü için korktu biraz hafif sıvıya döndü o sırada, iki gün önce de maydonoz sapı yedi. Etkiler mi?
Probiyotik ağır gelecek bir takviye değil. Dışkılar sulu ise 2-3 gün üst üste verebilirsiniz. Havalar birden çok ısındı. Fazla su içmeye başlamış olabilir. Maydanoz sapı gibi sebzeler de dışkıda fazla su atılımına sebep olur. Keyfi iyiyse endişelenmeyinix