• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

SULTAN PAPAĞANI DİLİ KANIYOR

Burak1038-2

Yeni Üye
Sultan papağanım az önce muhabbet kuşu ilə oynuyordu və muhabbet kuşu sultan papağanının dilini ısırdı gagasından kan akmıyor ancak düşen tüylerinden birini ağzına alınca tüye kan bulaştı şimdide gagasını gıcırdatıyor ciddi birşey olabilir mi nə yapmam lazım?

Mert.

Eski Forumcu
Sultan papağanım az önce muhabbet kuşu ilə oynuyordu və muhabbet kuşu sultan papağanının dilini ısırdı gagasından kan akmıyor ancak düşen tüylerinden birini ağzına alınca tüye kan bulaştı şimdide gagasını gıcırdatıyor ciddi birşey olabilir mi nə yapmam lazım?
Ailemize hoşgeldiniz kuşun ağzının FOTORAFİNİ gorebilirmiyiz

Burak1038-2

Yeni Üye
Ailemize hoşgeldiniz kuşun ağzının FOTORAFİNİ gorebilirmiyiz
Son tarafada oynayıp ağzındaki kanı bulaştırdığı tüyü koydum. Tüy ilk düştüğünde kan yoktu ağzına alıp oynayınca kanadı kuş su içince gagasındaki kanda gitti bir sorun yoktur dimi?

Mert.

Eski Forumcu
Son tarafada oynayıp ağzındaki kanı bulaştırdığı tüyü koydum. Tüy ilk düştüğünde kan yoktu ağzına alıp oynayınca kanadı kuş su içince gagasındaki kanda gitti bir sorun yoktur dimi?
Hocalarım bir baksın sorun olcagını sanmıyorum ama yine emin olalım kararsız kaldım. İyi forumlar

Melisa41

Tutkulu
Hoşgeldiniz 🙂 Büyük ihtimalle önemli bişey değildir dilinde ısırma sonucu küçük bir kanama meydana gelmiştir siz yine de takip edin mümkünse dilinin resmini paylaşın daha net çözüm bulalım