• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı cinsiyet?

darkist

Yeni Üye
Selamlar

Yaklaşık 60 günlük sultan papağım var. cinsiyetini bitürlü netleştiremedim. Sizce cinsiyeti nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Sanki tek ses ötüyor ve kafesin içinde devamlı haraket halinde.

Bahar Y.

Müdavim
Selamlar

Yaklaşık 60 günlük sultan papağım var. cinsiyetini bitürlü netleştiremedim. Sizce cinsiyeti nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Sanki tek ses ötüyor ve kafesin içinde devamlı haraket halinde.
Cinsiyet konusunda dişi diye düşünüyorum ama 60 günlükten büyük bu kuş🤔

darkist

Yeni Üye
Aldığımız kişi iri bir kuş olduğunu biraz obez olduğunu söyledi ve erkek diye aldık. İnternette erkek dişi ayrımlarına baktım yavru olduğu için renklerinin tam belirginleşmediğini düşünmüştüm. Dün bir komşumda erkek sultan papağını görünce haraketleri ve renkleri şüpheli geldiği için sizlere sormak istedim.

Bahar Y.

Müdavim
Aldığımız kişi iri bir kuş olduğunu biraz obez olduğunu söyledi ve erkek diye aldık. İnternette erkek dişi ayrımlarına baktım yavru olduğu için renklerinin tam belirginleşmediğini düşünmüştüm. Dün bir komşumda erkek sultan papağını görünce haraketleri ve renkleri şüpheli geldiği için sizlere sormak istedim.
Sultanlar konusunda daha bilgi sahibi üyeler dönüş yaparsa daha sağlıklı olur

FatihB.

Tutkulu
Kanat tüylerini çekip atın bilgili kişiler bakıp size söyler 🙂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu kuş erkek değil dişi, beneklerine bakacak olursanız benekler canlı değil soluk renkte canlı bir benege sahip olsaydı erkek diyebilirdik tabi ki kanat altına bakmakta da fayda var.