• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Çığlık

Sultancı41

Yeni Üye
2 hafta önce Sultan papağanı Aldım sabahları sürekli çığlık atıyor, Sabah 6 gibi başlıyor öğlen 12 ye 1 e kadar sürüyor.Ailemde rahatsız olduğu için satmayı düşünüyoruz ama kanatlarını yoldugu için kanatları yara olduğunu farkettim.Eğer kanatları iyileşirse çığlık atmayı bırakır mı?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
2 hafta önce Sultan papağanı Aldım sabahları sürekli çığlık atıyor, Sabah 6 gibi başlıyor öğlen 12 ye 1 e kadar sürüyor.Ailemde rahatsız olduğu için satmayı düşünüyoruz ama kanatlarını yoldugu için kanatları yara olduğunu farkettim.Eğer kanatları iyileşirse çığlık atmayı bırakır mı?
Kuşun tünekte video ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Sabah erken ötmesini istemiyorsanız ince bir örtü ile kafesi kapatın. Ama kuş bu illaki öter. Alışsanız zamanla duymazsınız bile. Hemen gözden çıkarmayın 😕

hazaly

Paylaşımcı
Sabah 6da benim kuşum da aynı şekilde bağırarak ötüyor sebebi uyanıp canının sıkılması. Ben bağırmaya başlayınca kafesten çıkarıyorum susuyo o şekilde. Onun için güvenli bir alanda çıkarırsanız vakit geçirebilir bağırmadan

Üst Alt