• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Buldum

Cefe61

Yeni Üye
Dışarıda sultan papağanı yakaladım bugün galiba kaçmış korkmuştu baya aldım eve getirdim ben de, benim de sultan papağanım var bu arada. Bu kuşu ne yapayım gece benimkinin yanına da koymasam daha iyi olur değil mi? Bir de bu kuş çok kötü kokuyor cidden sprey falan sıktım ama yok pek işlemedi gibi ne yapabilirim? Sahibini bulana kadar en azından. Bırakmıyor bir de beni taktı bana omzumdan inmiyor kafasını sevdiriyor falan

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aynı kafese koymayın. Hastalık taşıyor olabilir. Entrobac probiyotik verin üç gün. Yemesi nasıl takip edin. İyice kontrol edin yarası vs var mı?

Cefe61

Yeni Üye
yarası yok sadece göğüs ve sırt tüyleri yıpranmış gibi alttaki beyaz tüyler kalmış o da dışarıda olmuştur diye düşündüm

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Net bir resmini paylaşırsanız sultancılar bir ilgilensinler.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Fotoğraf veya video yükleyebilir misiniz video için adımlar; UVbZ8.png

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Koku tam olarak neresinden geliyor? Dışkıdan mı? Ağızdan mı? Tüylerinden mi? Kuşun videosunu bekliyoruz ve sizin kuşun yanına şimdi koymayın karantina yapın

aygul

Yeni Üye
Dışarıda sultan papağanı yakaladım bugün galiba kaçmış korkmuştu baya aldım eve getirdim ben de, benim de sultan papağanım var bu arada. Bu kuşu ne yapayım gece benimkinin yanına da koymasam daha iyi olur değil mi? Bir de bu kuş çok kötü kokuyor cidden sprey falan sıktım ama yok pek işlemedi gibi ne yapabilirim? Sahibini bulana kadar en azından. Bırakmıyor bir de beni taktı bana omzumdan inmiyor kafasını sevdiriyor falan
Merhaba nerde buldunuz acaba benimki kayıp da sıltan papağanı