• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı boğaz sorunu

Mehmet23

Yeni Üye
Daha öncede sultan papaganimin rahatsız olduğunu yazmıştım ama bugün boğazının tuhaf durduğunu farkettim acaba bütün papağanları boynumu böyle yoksa buyuyk bir problemlemi karşı karşıyayız lütfen anlayan biri cevaplayabilirmi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet öyle olur gaga altları ben kuşun tunekte resmini birde yakından ayaklarının resmini görebilir miyim

Mehmet23

Yeni Üye
Artık hiç birşey ne yiyor nede içiyor sırıngayla veriyoruz ama yutamıyor kanatlı uzmanı bulamadım son durumu bu ne yapacağımızı bilemiyoruz çaresiz kaldık ne önerirsiniz götürdüğünü veteriner geç kalınmış yapacak bişe yok beklemekten başka dedi

Mehmet23

Yeni Üye
Kaybettik 😭😭 Şimdi ben bu petshop u hasta canlı satışı yaptığı için şikayet etsem yetkililer oradaki canlılara bakarmı diğer hasta kuşlar tespit edilip müdahale ederlermi bilginiz varmı bu konularla ilgili

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Canlı satışı yapmak için belge lazım. Şehmus abi o konuları iyi bilir

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kaybettik 😭😭 Şimdi ben bu petshop u hasta canlı satışı yaptığı için şikayet etsem yetkililer oradaki canlılara bakarmı diğer hasta kuşlar tespit edilip müdahale ederlermi bilginiz varmı bu konularla ilgili
Etmezler kardeşim en fazla ceza keserler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle geçmiş olsun geç kalınmış bir vaka daha 😔 canlı satış belgesi yoksa zaten direkt cezayı yer eğer belge varsa veteriner kontrolü yapılıyormu diye bakarlar yapılmıyorsa her ikisine ceza kesilir.yanliz canlı olduğu için hasta verdiğini ispatliyamazsiniz o kısminda kalırsınız bilginize

Mehmet23

Yeni Üye
Evet ispatlayamam ama belki başka hasta kuş varsa elinde bir çare olabilir diye düşündüm çünkü bu 2. Kuş ve diğeride hastaydı geldiğinde ama bunu kurtaramadık malesef...