limon740623
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
-
Sıcak ayak
Kabarık tüy
Değişik dışkı
Kafasını yere koyma
- Hastalık Belirti Tarihi
- 17 Kas 2024
Merhaba iyi akşamlar, dün misafir bir sultan papağanı misafirimiz geldi, bir süre bizimle olacak. Henüz bebek, tüyleri daha tam patlamamış, kafasındaki dik tüylerin bile kimisinin kılıfı duruyor. Dün yalnız sultan papağanımızla anlaşıp anlaşamadığına bakıp ikisini aynı kafese koyduk, dün çok dikkat etmemişim. Rahatça yem kırabiliyor, beslenmesinde bir sorun yok.
Bugün baktığımda peçetenin üzerindeki dışkılarda fazla yeşillik gördüm, biraz poposu kirli sanırım ishali var. Ayakları çok sıcak. Dün dikkatimi çeken tek bir şey olmuştu o da top gibi duruşu ve tüylerinin kabarık oluşuydu, ilk kez bu kadar küçük bir sultan papağanı gördüğüm için normal mi değil mi emin olamadım.
Kafasını kanadının arkasına almak yerine yere yaslayıp uyumaya çalışıyor. Elimde vitamin, ishal ilacı, enfeksiyon önleyici ve probiyotik mevcut, hangisini nasıl vereyim, misafirimin durumu nedir sizden bilgi almak istedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bugün baktığımda peçetenin üzerindeki dışkılarda fazla yeşillik gördüm, biraz poposu kirli sanırım ishali var. Ayakları çok sıcak. Dün dikkatimi çeken tek bir şey olmuştu o da top gibi duruşu ve tüylerinin kabarık oluşuydu, ilk kez bu kadar küçük bir sultan papağanı gördüğüm için normal mi değil mi emin olamadım.
Kafasını kanadının arkasına almak yerine yere yaslayıp uyumaya çalışıyor. Elimde vitamin, ishal ilacı, enfeksiyon önleyici ve probiyotik mevcut, hangisini nasıl vereyim, misafirimin durumu nedir sizden bilgi almak istedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ekli dosyalar
-
869 KB Görüntüleme: 6
-
739.9 KB Görüntüleme: 6
-
705 KB Görüntüleme: 7
-
1.2 MB Görüntüleme: 7
-
4.6 MB Görüntüleme: 7
-