Herkese tekrardan merhabalar hemen hemen bir ay önce bir sultan papağanı almıştım yanımdan hiç ayrılmıyor kendini çok sevdiriyor çok akıllı hisli bir hayvan maşallah ben de onu çok seviyorum yalnız kalmasın diye on gün öncesine kadar 55 günlük grili sarılı bir sultan papağanı aldım bizimkisi bize gelip gittiği için onu da yanında alıştırır diye rağmen ve bütün yöntemleri denememe rağmen parmağımı biraz önce dağladı bayağı bir gagasını geçirdi hani 55 günlük kuş olmasına rağmen on günlük denemelerime rağmen asla hırçınlığı aksiliği maalesef gitmiyor sürekli kaçma eğilimi var kendi kuşumu bile kaçmaya sevk edecek gibi bir hali bile var ve ben açıkçası hiç bağ kurmadığım gibi hayvanın bu şekilde bana hiçbir şekilde yaklaşmayışi yani aldığım yere değiştirmeyi daha uysal olan bir kuş almayı tercih ediyorum kısmen vicdan yapıyorum on gün bizim ortama alıştırıp sonra geri vermek yanlış olur mu diye ama soyledigim gibi her hayvanın karakteri var derler gerçekten bu kuş sadece kafeste beslemek isteyenler için uygun bir kuş çünkü çok hırçın sizce ne yapmalıyım