• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı Antibiyotik önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali kesici

Yeni Üye
Merhaba benim Sultan papağanım burnu tıkanıyor izotonik serum ile açmayı deniyorum 2-3 günde bir sürüyorum pamukla muhtemelen çevresel faktörlerden dolayı tıkanıyor benim sormak istediğim kuşumun bağışıklığı için kullanabileceğim sebze ya da meyve doğal ürün var mı rhonfried usnegano kullandım dozunu da düzgün yaptım ama zehirlendi veya tepki verdi bilmiyorum hiç kusmayan kuşum kustu bundan sonra kullanmayacağım bu tarz şeyleri o yüzden bilginiz varsa doğal antibiyotik meyve sebze önerirseniz sevinirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, mevsime uygun sebzeler verebilirsiniz ıspanak, brokoli, elma, salatalık gibi ☺ Rutin vitaminleri verebilirsiniz, sebze ve meyve yiyorsa 2 haftada bir kez gervit w verebilirsiniz 🌸

Ali kesici

Yeni Üye
Merhaba, mevsime uygun sebzeler verebilirsiniz ıspanak, brokoli, elma, salatalık gibi ☺ Rutin vitaminleri verebilirsiniz, sebze ve meyve yiyorsa 2 haftada bir kez gervit w verebilirsiniz 🌸
Ekmek dışında hiçbir şey yemiyor onu da zararlı olduğu için haftada bir kez veriyorum brokoli vesaire bunlara havanda ezip suyuna katsam çünkü sevmiyor yemiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ekmek dışında hiçbir şey yemiyor onu da zararlı olduğu için haftada bir kez veriyorum brokoli vesaire bunlara havanda ezip suyuna katsam çünkü sevmiyor yemiyor
Ekmek vermeyin kesinlikle sevse bile vermeyin 🙏 Havanda ezmeyin, o şekilde olmaz bunlardan birini deneyin sevdiği illaki vardır ☺

Ali kesici

Yeni Üye
Bir de söylemeyi unuttum Sultan papağanım ağzını kocaman açıyor bunun sebebi burnunun hafif tıkalı olması mı veya başka bir sebebi mi var bilginiz varsa yazabilir misiniz lütfen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz? Yalnız öbür konunuza atarsanız sevinirim, çift konu açmak yasak ve konular dağılıyor daha derli toplu olur bu nedenle bu konuyu kilitliyorum 🙏🌸☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ali bey bu 4. Konunuz 16 kişi içinde 4 konu sizin lütfen sözsel uyarıyorum tekrar konu açmayın
Açarsanız forum kuralları gereği uyarılacaksınız
Başka hastalar ihtiyacı olan kullanıcılar ve misafirler yazamıyor, onların konuları cevaplanmadan düşüyor
Hakka giriyorsunuz lütfen rica ediyorum KONU AÇMAYIN
♦MOD YÖNETİCİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt