• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ağzı açık nefes almaya çalışıyor

Serhatbey

Yeni Üye
Sultan papağanım 2.5 yaşında erkek lituna olarak geçen renkli gözlerden,yeni farkettik nefes alırken zorluk çekiyor gibi duruyor.veteriner öncesi size sormak istedim daha önce tecrübe eden var mı? Video atamadım ama fotoğraflarda belli
Olduğu kadarıyla kafasını kaldırıp nefes almaya çalışıyor gibi.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz. Herhangi bir öğürme hareketi yapıyor mu . Bağışıklığı guclendirici takviyeler kullanıyor musunuz. Birde streamable.com dan video yükleyip linkini burada paylaşır mısınız. Nefes darlığı ne derece bir görmüş oluruz.

Serhatbey

Yeni Üye
Hapşırma gibi bir hareket yapıyor havaya doğru bakıp nefes almaya çalışıyor telefondan video çekmeye çalışacağım ama biraz korkuyor.herhangibi bir takviye kullanmıyoruz vitamin dışında

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle bağışıklığı güçlendirmemiz lazım. Hangi vitamini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama multivitamin gervit kullanmıyorsanız mutlaka en kısa zamanda temin ediniz. Bunun yanında probiyotik entrobac. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde uygulayın. Solunum rahatsızlığı içinde nefes alırken hırıltı var mı kuyrukta gözükecek şekilde yandan video tekrardan yuklerseniz daha iyi olur. Çünkü tam anlaşılmıyor.

Mert.

Eski Forumcu
Bana solunum sıkıntısı var gibi geldi video gorebilirmiyiz aslı hocamın dediği gibi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aslı hocamın dediklerine artı olarak, grit kum var mı kafeste?

Üst Alt