• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Sultan Papağanı 2 tane kızgınlık yumurtası sonrası halsizlik ve iştahsızlık

paşa07

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, iştahsızlık
Merhabalar Sultan papağanım yaklaşık 1.5 yaşında. 4 gün önce ilk kızgınlık yumurtasını yaptı 2 gün sonra 2. yumurtayı yaptı şuan halsiz ve iştahsız. Gece bi ara çırpındı sanırım uyurken dengesini kaybetti bugün bir iki kez daha öyle oldu. Sabahta kusmuştu sulu şekilde değilde yediği yemleri çıkardı sadece. Ne yapmam lazım nasıl beslemem lazım? Bi kaç saat önce az bişey yem yedi su içti o kadar. Dışkı fotoğrafını ekleyeceğim birde videosunu çekmiştim onu ekleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

paşa07

Yeni Üye
Kafesinde kalamar kemiği, gaga taşı ve gritli kuş kumu var. Kalamarı hiç kemirmiyor ama kuş kumundan yiyor sürekli. Şimdi yaptığı kaka fotosunu ve alttan çektiğim fotoyu yükledim. Uyandıkça tüylerini düzeltiyor sürekli bu iyi olduğuna bi işaret sanırım dimi

Ekli dosyalar

paşa07

Yeni Üye
Merhaba, Calsiyum desteği için ne veriyordunuz?
Kalamar kemigi ve gaga taşı, Calsilüx bunları verin mutlaka
Bt amin forte takviyesi yapın haftada iki gün
Yandan popo gözükecek şekilde fotoğraf paylaşır mısın lütfen
Sizden alıntı yapmayı unutmuşum yukarda paylaştım fotoğrafları

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sizden alıntı yapmayı unutmuşum yukarda paylaştım fotoğrafları
Estağfurullah problem değil 😊
Popo şiş değil fakat yumurta gelişimi olabilir, dışkı yukarıdan bıraktığı için dağılır, siz yinede zeolit tozu varsa verin

paşa07

Yeni Üye
Estağfurullah problem değil 😊
Popo şiş değil fakat yumurta gelişimi olabilir, dışkı yukarıdan bıraktığı için dağılır, siz yinede zeolit tozu varsa verin
Evet şişlik yok popoda bende kontrol etmiştim. Dışkıda bir sıkıntı yok değil mi elimde zeolit tozu yok maalesef. Bu şekilde halsiz ve sürekli uyku modunda olması normal mi acaba ? Birde yemesi için bu dönem neler versem faydası olur yada vermemem gereken şeyler var mı ? Armut, ceviz, haşlanmış yumurta, marul gibi şeyler versem olur mu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet şişlik yok popoda bende kontrol etmiştim. Dışkıda bir sıkıntı yok değil mi elimde zeolit tozu yok maalesef. Bu şekilde halsiz ve sürekli uyku modunda olması normal mi acaba ? Birde yemesi için bu dönem neler versem faydası olur yada vermemem gereken şeyler var mı ? Armut, ceviz, haşlanmış yumurta, marul gibi şeyler versem olur mu
Brokoli, kırmızı Kapia biber dereotu verebilirsiniz
Yulaf doğal probiyotiktir 👍
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
Tüye de girmiş olabilir şuan tüyde sultanların çoğu

paşa07

Yeni Üye
Brokoli, kırmızı Kapia biber dereotu verebilirsiniz
Yulaf doğal probiyotiktir 👍
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
Tüye de girmiş olabilir şuan tüyde sultanların çoğu
Evet aynı zamanda tüyde birde. İkisi aynı anda yordu sanırım. Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için 😊🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet aynı zamanda tüyde birde. İkisi aynı anda yordu sanırım. Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için 😊🙏🏻
Estağfurullah rica ederim ne demek 😊🤲
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir haftada iki gün verin lütfen, geçmiş olsun

paşa07

Yeni Üye
Estağfurullah rica ederim ne demek 😊🤲
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir haftada iki gün verin lütfen, geçmiş olsun
Bir şey daha sorayım unutmuşum onu yazmayı 😊 yumurtaları kafesten almalımıyım ? Çok ilgili değil aslında sürekli üzerinde yatmıyor sadece gece uyuyacağı zaman üzerine yatıyor. Alırsam yeniden yumurta yapar düşüncesiyle almamıştım bi kaç gün dursun diye. Ne yapsam iyi olur ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir şey daha sorayım unutmuşum onu yazmayı 😊 yumurtaları kafesten almalımıyım ? Çok ilgili değil aslında sürekli üzerinde yatmıyor sadece gece uyuyacağı zaman üzerine yatıyor. Alırsam yeniden yumurta yapar düşüncesiyle almamıştım bi kaç gün dursun diye. Ne yapsam iyi olur ?
Dolu olsada gece yatar, gündüz erkek yatar gece dişi sistemlidir, yumurtaları kaldırın kendine gelsin, yuvalık varsa çıkarın
Lütfen Röhnfried ürünleri temin edin

Üst Alt