onursrndg Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Dün 01:02 da #1 İyi akşamlar aklıma bir soru takıldı size sormak istedim sultan papağanım konuşan kuş sesini dinlerse mi daha etkili olur insan sesi dinlerse mi ?
İyi akşamlar aklıma bir soru takıldı size sormak istedim sultan papağanım konuşan kuş sesini dinlerse mi daha etkili olur insan sesi dinlerse mi ?
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,665 Tepkime puanı 5,708 Puanları 113 Dün 01:06 da #2 onursrndg' Alıntı: İyi akşamlar aklıma bir soru takıldı size sormak istedim sultan papağanım konuşan kuş sesini dinlerse mi daha etkili olur insan sesi dinlerse mi ? Genişletmek için tıkla ... Konuşan kuş sesi
onursrndg' Alıntı: İyi akşamlar aklıma bir soru takıldı size sormak istedim sultan papağanım konuşan kuş sesini dinlerse mi daha etkili olur insan sesi dinlerse mi ? Genişletmek için tıkla ... Konuşan kuş sesi
onursrndg Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Dün 01:07 da #3 Burçak A.' Alıntı: Konuşan kuş sesi Genişletmek için tıkla ... Çook teşekkür ederim
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,665 Tepkime puanı 5,708 Puanları 113 Dün 01:08 da #4 onursrndg' Alıntı: Çook teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim her gün 15-20 dakika sessiz bir ortamda bilhassa sabahları dinlerse etkili olur
onursrndg' Alıntı: Çook teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim her gün 15-20 dakika sessiz bir ortamda bilhassa sabahları dinlerse etkili olur