• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Su içtikten sonra kabarma

cmrdryunr

Yeni Üye
Merhaba dostlarım,
Muhabbet kuşum su içtikten sonra tüylerini kabartıyor ve biraz daha seri nefes alıyor, bu durum yarım dakika kadar devam ediyor.
Neşesi yerinde, su hazır ılık şişe suyu.
Bu durum normal midir? Neyden kaynaklanır?
Şimdiden teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba dostlarım,
Muhabbet kuşum su içtikten sonra tüylerini kabartıyor ve biraz daha seri nefes alıyor, bu durum yarım dakika kadar devam ediyor.
Neşesi yerinde, su hazır ılık şişe suyu.
Bu durum normal midir? Neyden kaynaklanır?
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba 😊suyu değiştirin mümkünse, mineral oranı fazla olabilir, gözlemleyin değiştirince yapıyor mu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok yakın bir video ekler misiniz👍 o anı görelim ve duyalım

cmrdryunr

Yeni Üye
Merhaba 😊suyu değiştirin mümkünse, mineral oranı fazla olabilir, gözlemleyin değiştirince yapıyor mu?
Her suda yapıyor bunu Demet Hanım, Önceden arıtma kullanırdım, bu siteden öğrendiğim doğrultuda şişe suya geçtim, belli süredir var ama sıkıntı yoktur diye üstüne düşmemiştim 🐱çok teşekkür ederim ♥

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Suyu gördüklerinde bazen içgüdüsel olarak kabarırlar yani duş alma ihtiyacı hissederler. Yani benim oğlum bazen suluktan yıkanırdı ve yıkanacağı zaman kendini kabartırdı. Öyle bir şey olabilir. Videoda sorun görünmüyor. Beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atar mısınız ve yemesi içmesi nasıl

cmrdryunr

Yeni Üye
Suyu gördüklerinde bazen içgüdüsel olarak kabarırlar yani duş alma ihtiyacı hissederler. Yani benim oğlum bazen suluktan yıkanırdı ve yıkanacağı zaman kendini kabartırdı. Öyle bir şey olabilir. Videoda sorun görünmüyor. Beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atar mısınız ve yemesi içmesi nasıl
İlk fırsatta atacağım Aslı Hanım, çok teşekkür ederim ☺

cmrdryunr

Yeni Üye
Aslı Hanım dışkımız böyle az önce yaptı ☺

Ekli dosyalar

Üst Alt