• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Su gibi beyaz diski

Gökçeece

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Sultan papaganim hali vakti yerinde ama su gibi beyaz sıvı dışkıladi sulu neden acaba
IMG_20220522_230149.jpg

Gökçeece

Aktif Üye
Kabarma falan da yok iştahı yerinde sanslimin bu ara kur ötusu yapıyor ondan olabilir mi ne kullanmam gerekiyo arkadaslar

Gökçeece

Aktif Üye
Yem dışında bişey yemedi hatta dün probiyotik verdim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yedikleri ile ilgili bir durum herşeyi kontrol edelim birde kısa bir video ekleyin bakalım

Gökçeece

Aktif Üye
Tamamdır abicim şuan uyuyor yarın video atarım ama bu hafta hiçbir şey vermedim kendi maması ve daridan başka hiçbir şey vermedim hatta evde çiçek bitki falanda yok cereyanda da kalmadı çocuklarımdan bile daha özenli bakıyorum o derece abicim inşallah birşeyi yoktur yarın isal ilaci vericem umarım düzelir 😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Birde yeminin resmini ve yedigi kabukların resmini göreyim yulafi çok tüketir mı?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Tamamdır abicim şuan uyuyor yarın video atarım ama bu hafta hiçbir şey vermedim kendi maması ve daridan başka hiçbir şey vermedim hatta evde çiçek bitki falanda yok cereyanda da kalmadı çocuklarımdan bile daha özenli bakıyorum o derece abicim inşallah birşeyi yoktur yarın isal ilaci vericem umarım düzelir 😔
Doğal yontem varken ishal ilacı vermeyin düzelmezse eğer verirsiniz ishal ilacını. Haşlanmış patates koyun kafesine veya suyuna pirinç suyu koyun az miktarda

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu arada vitaminleri haftada kaç defa veriyorsunuz? Vitaminlerin dozunu fazla kacirdiysaniz o da kuşu ishal yapar bilginiz olsun

Gökçeece

Aktif Üye
Umarım güzel kuşunuz iyileşir ama bunu söylemeden geçemeyeceğim
Sözün gelişi de olsa çocuklarından daha özenli bakıyorum demeyin lütfen ...
Öncelik kendimiz SONRA da çocuklarımız...
Evet mecazi anlamda ama emin olun evlatlarım gibi bide şanslı engelli bı kuş o yüzden biraz daha özeniyorum bı yakınım ayağınin kırılmasına sebep oldu hatta arkadaşlar tam hikayesini bilmiyo beni aradı bu kuşu çöpün yanına koyucam sakat hayvanla uğraşamam dedi gidip elinden aldım yem vitamin teramisin ayağa kaldırdım bişey olmasına çok korkuyorum

Kemal88

Yeni Üye
Youtube de yer alan muhabbet kuşu fıstık isimli videoları dinlemiş bu kuş. Sırasıyla videoda ki sesleri çıkarmaya çalışıyor 🙄

Üst Alt