• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sosyal Medya Hesabımıza Destek Olmak İster Misiniz😊

Bahar Y.

Müdavim
Herkese iyi forumlar dilerim öncelikle 🥰

Biliyorsunuz ki forumumuzun instagram sayfası mevcuttur. Sayfaya bilgi sunarken edit yapıyoruz gerek kendi dostlarımızı gerek internet yardımıyla...

Aklımıza bir fikir geldi ve dedik ki neden kendi ailemizin kendi kuşlarını editleyip sayfamıza sunmayalım 😊
Ailemize destek verip katkıda bulunmak isteyen üyelerimiz bu konu altına üst taraftaki görsel ekleme kısmından kuşlarının net fotoğraflarını ekleyebilirler, papağan, bülbül, muhabbet, kanarya hiç fark etmez hepsine açığız tek şart fotoğrafın net olması, birden fazla kuşunuz varsa da istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz 🙂

Ek olarak kuşunuzun ilginç videolarını ister streamable.com yoluyla isterseniz sosyal medya hesabımıza atarak paylaşmamızı isteyebilirsiniz😊🥰

Destek olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederiz, fikir oluşması adına önceden paylaştığımız görsellerden eklemek isterim...

Picsart_22-06-28_21-16-15-118.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bahar kardeşim çok iyi düşünmüşsun teşekkürler 😊 Bende bir kaç faydalı video yapmayı düşünüyorum inşallah paylaşırım 👍

Yigit K.

Paylaşımcı
Kuşlar tüyden çıkınca daha güzel resimler olacağını düşünüyorum yokmu daha eski resimler birde resimlerde kafes göstermeyen daha özgür daha kombineli fotoğraflar olursa tadından yenmez 😊
Umarım iyi çekmişimdir hocam. Fakat bir sorun var tüyde olmadığı fotoğraflar eski telefonumdaydı kusura bakmayın. 🙂Ekli dosyayı görüntüle 28224Ekli dosyayı görüntüle 28225Limon yani sarı olan kuşum ele alışık olmadığı için koltuğun üstünde çekebildim 🙂

Bahar Y.

Müdavim

Mert.

Eski Forumcu
Bende atcam en yakın zamanda. Şuan bulamadım telefonumda fotolarini