• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sonunda kuşum yumurtladı

erenn

Paylaşımcı
IMG_2280.jpegArkadaşlae kuşum sonunda yumurtladı ilk deneyimim ve çok heyecanlıyım bu dönem boyunca ne yapmam gerekiyor lütfen söyler misiniz. uzun samandır bekliyorum sonunda oldu çok mutluyum🥳🥳🥳🥳🥳🥳

erenn

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 64993Arkadaşlae kuşum sonunda yumurtladı ilk deneyimim ve çok heyecanlıyım bu dönem boyunca ne yapmam gerekiyor lütfen söyler misiniz. uzun samandır bekliyorum sonunda oldu çok mutluyum🥳🥳🥳🥳🥳🥳
artı olarak kuşumun da ilk deneyimi yuvalık ine bazrn kakasını bile kaçırıyodu. tam da bu sabah yuvalık içini tazelemiştim 💗🥳.

Son düzenleme:

erenn

Paylaşımcı
Gözünüz aydın 🤲😊🐦haftada 2 defa yumurta maması ile sebze karıştırıp yemliğe koyun, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka olsun, Calsiyum gerekli, takviyelerini verin
o karışımı nasıl yapacağım acaba? hiç yapmadım daha önce

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
o karışımı nasıl yapacağım acaba? hiç yapmadım daha önce
Karnabahar, brokoli, kapia biber, yeşil biber, dereotu, maydanoz sapı ve hazır garden mix veya versele laga yumurta maması, 1 tl kadar sebzeler, 2-3 adet yeşillikleri doğrayın ve bir tatlı kaşığı yumurta maması karıştırın, üzerine kalamar kemiği rendeleyin yemliğe dökün kafese asın yerler çok vitaminlidir hatta vitamin deposudur 😊🤲yavrular çıkınca yine devam edin.

Üst Alt