• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Son yumurta kontrolü 🤔

Zeliha T.

Müdavim
20-22-24-26 Nisan yumurtaları bunlar eğer boşsa artık aticam 12 nisandan beri yuvada dişi 4 tanesidd kırıldı bu son kalanlar boş ise artık aticam 🥺 @Burçak A. @Demet bükay @Mert G.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hepsi boş.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Boş atabilirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk kuluçka ise acemilik vardır. Bu süreç uzun ve meşakkatli. Sabır işi ☺

Şeyma D.

Paylaşımcı
Evet ilk kuluçka yani ben de mi sorun bakamadım mi iyi besleyemedim mi diye kendimi sorguluyorum 🥺
Onları kendi hallerine bırakmanız lazım. Önceki konunuzda anlatmıştım size bende sizin gibi olsun diye çok çabaladım ama olmadı. Sonra gerekli takviyeleri verip onları kendi haline bıraktım ve oldu 7 yumurta yaptı hepsini doldurdu maalesef 2 tanesini kaybettik şuan 5 tane yavru var. Sizin de olur sıkmayın canınızı nasip ne zamansa o zaman olur. Önemli olan sağlıklı olmaları 😊🌸

Zeliha T.

Müdavim
Onları kendi hallerine bırakmanız lazım. Önceki konunuzda anlatmıştım size bende sizin gibi olsun diye çok çabaladım ama olmadı. Sonra gerekli takviyeleri verip onları kendi haline bıraktım ve oldu 7 yumurta yaptı hepsini doldurdu maalesef 2 tanesini kaybettik şuan 5 tane yavru var. Sizin de olur sıkmayın canınızı nasip ne zamansa o zaman olur. Önemli olan sağlıklı olmaları 😊🌸
Maşallah SuphanAllah 🥰 ya kendimde ariyorun hatayı nerede yanlış yapıyorum diye odaları ayrı yem su takviye dışında girmem ama niye 8de boşa gitti anlamadim

Şeyma D.

Paylaşımcı
Maşallah SuphanAllah 🥰 ya kendimde ariyorun hatayı nerede yanlış yapıyorum diye odaları ayrı yem su takviye dışında girmem ama niye 8de boşa gitti anlamadim
İlk tecrübeymiş olur bunlar siz üstünüze düşeni yapmışsınız onlar becerememiş 😂 biraz ara verin şöyle sonbahara doğru tekrar takarsınız yuvalığı. Yazın yapmasınlar bence çok sıcak anne içinde bebekler için de zor olur.

Üst Alt