• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Son durum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah biraz kendine gelmiş görünüyor 🙃 yalnız kafes normalde yerde durmuyor değil mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başlığı düzenledim 👍 yem yiyor mu? Dışkı resmi ekler misin birde birden fazla konu açmaktansa aynı konuda ilerleyelim lütfen

ardahazarr

Yeni Üye
Hayır şu an televizyon izliyor o yüzden yere kattım ama sabahtan beri gaga taşından ayrılmıyor 🤷🏻‍♂️

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem yemeye başladı mi. Evet daha durgundu canlanmış sanki. Birde Şehmus hocamın dediği gibi yeni yapılmış dışkı fotosu alalım.

ardahazarr

Yeni Üye
Tamamdır temiz peçete kattım bekliyorum şu an biraz sevdim çok ağır hareket ediyor

ardahazarr

Yeni Üye
Teşekkür ederim :) ama beni tedirgin ediyor kafasını çok yavaş çeviriyor birde yem felanda yemedi suyunu değiştirdim vitamin kattım baya bı su içti fazlasıyla

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı sorunlu. Ama eve yeni geldi diyorsunuz. Dediğim takviyeleri aldınız mı. Multivitamin gervit ve probiyotik entrobac. Kuşunuzun bağışıklığı için mutlaka almalısınız. Şehmus hocam da müsait zamanında yorumlar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yemiyorsa kuşu beslemek için ne bekliyorsunuz 🙄 yakınlarda yokmu veteriner, petshop veya kuşçu hatta aldığınız yerden destek alın 👍 keşke ışınlama gibi bir durum olsaydı böyle acil durumda müdahale edebilseydik.bugun üçüncü gun üç konu açtınız ayrıca özelden görüştük herkes yapmanız gerekeni söyledi siz hâlâ neyi bekliyorsunuz onu hiç anlamış değilim önerileri dikkate alın

ardahazarr

Yeni Üye
İyi akşamlar bugün yakında veteriner vardı götürdüm kuşlardan pek anlamadığını söyledi sonra kuscuya götürdüm kafasında hasar olabilir dedi yem yemediğini söyledim sadece çekirdek yiyor dedim küçük çekirdek aldık iyileşene kadar yemesinde sorun yokmuş ishal için suyuna ilaç kattık kuş kumu ve yeni vitamin aldım şu an biraz kendine geldi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yediği yemligin resmini çekip yollayın bir bakalım

ardahazarr

Yeni Üye
Hocam kuşçu benim yapabileceğim başka birşey yok dedi yarına kadar gözlemleyin dedi inşallah birşey olmaz demi yarına kadar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben yem yemismi ve hangi yemleri yemiş diye kontrol etmek için yemligin resmini istedim yakın bir Resim yolla bakalım yem yediğinden emin olalım sana bu soruyu üç gündür soruyoruz düzgün bir cevap alamadık 😊