• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

solunum

beyyza02

Müdavim
solunumla ilgili konu açmıştım probiyotik ve kum kullanmamı tavsiye etmişlerdi. kuşum kumu sevmiyor pek. grpetteki 1 kiloluk anasonluyu denemek istiyorum önerir misiniz? bir de oda çok tozlanıyor gibi solunum konusunu çok kafaya taktım bu yüzden. solunum için vitamin givi kullanabileceğim takviye var mı?

EnesGenç

Eski Forumcu
Hiç kullanmadım 1 kiloluk çok yarım kiloluk alsanız size hayli hayli yeter. Zaten kum okadar tercih edilen bir şey değil. Birde anladığım kadar kusunuz yemiyor. Bunu için yemine karistirabilirsin . Oda tozlaniyirsa günlük odayi havalandırma yeterlidir diye düşünüyorum.

beyyza02

Müdavim
Hiç kullanmadım 1 kiloluk çok yarım kiloluk alsanız size hayli hayli yeter. Zaten kum okadar tercih edilen bir şey değil. Birde anladığım kadar kusunuz yemiyor. Bunu için yemine karistirabilirsin . Oda tozlaniyirsa günlük odayi havalandırma yeterlidir diye düşünüyorum.
gunluk havalandırıyorym süpürüyorum yeter umarım. 4 taneler 400 gram çok çabuk bitiyor diye 1 kiloluk almak istiyorum. yemine karıştıracağım bunu da sevmezse teşekkür ederim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuş toprağıda deneyebilirsiniz. Belki onu yer ama sürekli yemesini beklemekte yanlış ihtiyaç duydukça tüketir yem gibi tüketmez kumu

Murat Halisdemir

Müdavim
solunumla ilgili konu açmıştım probiyotik ve kum kullanmamı tavsiye etmişlerdi. kuşum kumu sevmiyor pek. grpetteki 1 kiloluk anasonluyu denemek istiyorum önerir misiniz? bir de oda çok tozlanıyor gibi solunum konusunu çok kafaya taktım bu yüzden. solunum için vitamin givi kullanabileceğim takviye var mı?
Usne gano öneririm röhnfried kullanıyorum solunum ve bagirsakta iç prazit engelliyor yediği yemden 2 kati verim alir kuş dışkı ishal suluyla top gibi oluyo yararli bi ürün denemeni tavsiye ederim prazit karsi kil kurtlari oluşumuna karsi etkili bu yuzden solunum yararli urun

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Usne gano öneririm röhnfried kullanıyorum solunum ve bagirsakta iç prazit engelliyor yediği yemden 2 kati verim alir kuş dışkı ishal suluyla top gibi oluyo yararli bi ürün denemeni tavsiye ederim prazit karsi kil kurtlari oluşumuna karsi etkili bu yuzden solunum yararli urun
Usne Gano ne zamandan beri kullanıyorsun? Memnun musun? Kullanımı hakkında bilgi verir misin? Bu ürünü de merak ediyorum...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Size grit kum tavsiye ederim. Benim kuş anasonlu olanın tadına bakmadı yani beyaz kristal olanın. Sonra grit kum aldım şimdi çok severek yiyor.

Murat Halisdemir

Müdavim
Usne Gano ne zamandan beri kullanıyorsun? Memnun musun? Kullanımı hakkında bilgi verir misin? Bu ürünü de merak ediyorum...

Almanya Menşei dir kuş üzerinde yıllar aşkın emeği vardır Röhnfried Usne gano 2 yılldır kullanıyorum Hafta 2 gün veriyorum koruma ve önlem amaçlı 50ml suluğa 6 damla 100ml suluk var yarısına kadar koyup 6 damla yeterli olur 2yıldır kullanıyorum kokusu çok güzel bunla beraber yaptiğım kür var usne gano hexenbier avidres plus 50ml 3 den 2 şer damla koyuyorum faydaları :

USNE GANO:salmonella,coli,solunum yollarında ki rahatsızlıklarla karşılaşırlar.Sağlıklı beslenme; direnç ve bağışıklık kazandırır. Codicciosisde önlenmesi, Bakteriyel enfeksiyonlar ,Çeşitli bakterilere, Salmonella , Escherichia coli, farklı Pasteurella gibi hastalıklara karşı önlenmesi, bağışıklık kazanması veya mücadele etmesi için yardımcı destek ve hem de evcil kuşlarda, güvercinlerdeki Parazitler ve solucanlara karşı destekleyici, direnç arttırıcıdır. Bağırsaklardaki bakteri oluşumunu engeller.Bitki köklerinden oluşmuştur.

HEXENBİER:
Hexenbier içerisinde soğan, bal, propolis, ekinezya ve mürver suyu vardır. Bağışıklılık sistemini güçlendirir. Güvercinlerin uçuş enerjisini ve isteğini arttırır. Kuşların günlük aktivitelerinde daha aktif olmalarını sağlar.Kuşların sağlıklı büyümesini ve sindirim sistemlerinin iyi çalışmasına yardımcı olur.

AVİDRESS PLUS:
Enfeksiyon riskini azaltılır içme suyundaki pH değerini düşürür. Ayrıca mineraller, eser elementler, kekik ve tarçın içerir.