• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sizce ne yapmalıyım tüneklerdeki sorun kuşlara zarar verir mi?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba evet doğal ürün olabilir. Ama biliyorsunuz ki muhabbet kuşları kemirgen canlılar. Ve ona tünediğinde ilgisini çekip orayı kemirecektir. Buda onun sağlığını tehdit eder. Dediği şekilde yapın o yeşil kısımlar gitmezse değiştirin. Ben hiç doğal tünek kullanmadım ama kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almakta fayda var.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sarmaşık tünek satın aldım kuşlarımız için ama böyle yeşillikler mevcut satıcıda böyle diyor ne yapmayalım sizce doğru mu söylüyor
Ben doğal tünek yerine tahta tünek öneririm yalnız whatsapp yazışmalarını sildim çünkü iki kişi arasındaki yazışmaları alenen paylaşmak suçtur 🙏🌸

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
İadesini isteyiniz, aynı satıcıdan Papağanımı ilk aldığımda bu sarmaşık tüneklerden sipariş etmiştim ve görseldekinin tam tersi gelişigüzel paketlenmiş biçimsiz ve üzeri küflü bir ürün ulaştı elime; üstelik hasarlıydı. İadesini aldığınız takdirde papağan besliyorsanız biraz daha kalın muhabbet kuşu vb. küçük türleri besliyorsanız standart boyutlarda tünekleri tercih ediniz. Sarmaşık tüneğin sarmaşıkları çok ince sivri çivi türevi bir malzeme ile sabitleniyor, kuşlar kemirdikçe bu malzeme ortaya çıkıyor ve yaralanmaya sebebiyet veriyor.

Kinto

Yeni Üye
İadesini isteyiniz, aynı satıcıdan Papağanımı ilk aldığımda bu sarmaşık tüneklerden sipariş etmiştim ve görseldekinin tam tersi gelişigüzel paketlenmiş biçimsiz ve üzeri küflü bir ürün ulaştı elime; üstelik hasarlıydı. İadesini aldığınız takdirde papağan besliyorsanız biraz daha kalın muhabbet kuşu vb. küçük türleri besliyorsanız standart boyutlarda tünekleri tercih ediniz. Sarmaşık tüneğin sarmaşıkları çok ince sivri çivi türevi bir malzeme ile sabitleniyor, kuşlar kemirdikçe bu malzeme ortaya çıkıyor ve yaralanmaya sebebiyet veriyor.
teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun