Ciciksmm
Aktif Üye
8 yaşındaki erkek kuşuma 3 ay önce dişi arkadaş getirmiştim. Ondan sonra kuşum bi anormalleşti ilk bir hafta ayrı kafestelerdi sonra aynı kafese aldım benim kuş altlarda takılmaya başladı sanırım dişi biraz baskı kurdu zaten küçükmüş daha.
öyle olunca kafesleri tekrar ayırdım ama aynı odadalar.
Genel anlamda kuşumun neşesi eskisi gibi olmasa da fena değil ama artık uçamıyor. Sebebini bilmiyorum bir anda oldu.
Anlayan birkaç kişi stresten olabileceğini odaları da ayırmam gerektiğini söyledi üç ay oldu ama birbirlerine alışmışlar mıdır bu ayırma durumu kuşumu daha da strese sokar mı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte videolarını ekleyeceğim. Aslında yanına gidiyor ama çok ani hareket ettiğinde dişi kuş benimki korkuyor.
öyle olunca kafesleri tekrar ayırdım ama aynı odadalar.
Genel anlamda kuşumun neşesi eskisi gibi olmasa da fena değil ama artık uçamıyor. Sebebini bilmiyorum bir anda oldu.
Anlayan birkaç kişi stresten olabileceğini odaları da ayırmam gerektiğini söyledi üç ay oldu ama birbirlerine alışmışlar mıdır bu ayırma durumu kuşumu daha da strese sokar mı ?
Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Birlikte videolarını ekleyeceğim. Aslında yanına gidiyor ama çok ani hareket ettiğinde dişi kuş benimki korkuyor.