• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sizce kafesleri nasıl

Yaz

Yeni Üye
Selam abilerim ablalarım sizce bir eksiği varmı kafesin veya düzeltmem gereken şu aşagıya birtane yuva gibi birşey yaptım kartından kotdum belki girerler diye onun dışında bildiğim kadarıyla kum taşları mı ne onlar lazımmış birde vitamin oyuncak bunlar hariç Başka şeyler varmı evlatlara en iyi şekilde bakmak istiyoruz hayırlı akşamlar
image.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selam abilerim ablalarım sizce bir eksiği varmı kafesin veya düzeltmem gereken şu aşagıya birtane yuva gibi birşey yaptım kartından kotdum belki girerler diye onun dışında bildiğim kadarıyla kum taşları mı ne onlar lazımmış birde vitamin oyuncak bunlar hariç Başka şeyler varmı evlatlara en iyi şekilde bakmak istiyoruz hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 98773
Merhaba 😊Karton olmamış ortaya üste tünek takın kuşlar üst tünekte olmak ister salıncağı yana alın
Grit kum gaga taşı, mineral blok kalamar kemiği kafeste olsun
Kapalı şişe su kullanın

Yaz

Yeni Üye
Te
Merhaba 😊Karton olmamış ortaya üste tünek takın kuşlar üst tünekte olmak ister salıncağı yana alın
Grit kum gaga taşı, mineral blok kalamar kemiği kafeste olsun
Kapalı şişe su kullanın
şekkur ederim kartonu yüz üstü yatırsam nasıl olur sizce belki içine girerler diye düşündüm

Son düzenleme:

Yaz

Yeni Üye
Böyle iyimi tünekler sizce mama ve suyu rahatça yiyip içebilirler değil mi onun dışında diğer dediklerinizi ss aldım dükkana gidince kum felan ne gerekirse yazdıysanız alacağım bu kartonuda birazdan çıkacağım salıncagıda yan tarafa koyacagım image.jpg

Ekli dosyalar

Yaz

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Hamdi

Aktif Üye
Yardımsever üye
Böyle iyimi tünekler sizce mama ve suyu rahatça yiyip içebilirler değil mi onun dışında diğer dediklerinizi ss aldım dükkana gidince kum felan ne gerekirse yazdıysanız alacağım bu kartonuda birazdan çıkacağım salıncagıda yan tarafa koyacagım Ekli dosyayı görüntüle 98777
Suyun rengi biraz değişik içine bir şey mi attınız ? Tünekleri iyi ama yuvalık için o karton olmamış vitamin için gerwit w , entrobac ve bt amin alın bölünmüş olarak gerwiti ve entrobacı haftada 1 bt amini haftada 2 kere olacak şekilde suyuna katın ve bu takviyeleri kullandığınız zaman sonraki gün sadece su kullanın.

• Like
Tepkiler: Yaz

Yaz

Yeni Üye
Suyun rengi biraz değişik içine bir şey mi attınız ? Tünekleri iyi ama yuvalık için o karton olmamış vitamin için gerwit w , entrobac ve bt amin alın bölünmüş olarak gerwiti ve entrobacı haftada 1 bt amini haftada 2 kere olacak şekilde suyuna katın ve bu takviyeleri kullandığınız zaman sonraki gün sadece su kullanın.
Teşekkür ederim bilgiler için ss aldım gidince söyleyeceğim bu arada suyu yeni bügün değiştirdik hiç birşey katmadık içine şimdi tekrar değiştiririm olmazsa

Lorca34

Aktif Üye
Teşekkür ederim bilgiler için ss aldım gidince söyleyeceğim bu arada suyu yeni bügün değiştirdik hiç birşey katmadık içine şimdi tekrar değiştiririm olmazsa
Suluğun içini bir fırça ya da temiz bir süngerle iyice yıkayın. Sık sık bunu yaparsanız suluklarında bakteri oluşmasını engellersiniz. 😊

Yaz

Yeni Üye
Suluğu, yem kaplarını tüneklerini sirkeli suyla yıkayın dezenfekte edin güzelce. Haftada bir kafesi de yıkayın diğer ekipmanlarla birlikte. Ben virkon s kullanıyorum ama sirke de iyi bir çözümmüş.🙏
Demin yıkadım sünger ile fırcayla dediğiniz gibi diğer ürünleride hep sık sık yıkayacağız onun dışında kafes ve kuşlar iyi gözüküyorlar mı sizce sizde sanırım muhabbet kuşları besliyorsunuz vereceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var
Ekli dosyayı görüntüle IMG_0054.jpeg

Lorca34

Aktif Üye
Demin yıkadım sünger ile fırcayla dediğiniz gibi diğer ürünleride hep sık sık yıkayacağız onun dışında kafes ve kuşlar iyi gözüküyorlar mı sizce sizde sanırım muhabbet kuşları besliyorsunuz vereceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var
Ekli dosyayı görüntüle 98784
Elinize sağlık. Size önerilen takviyelerden mutlaka edinin ve kullanım önerilerine uyun. Arkadaşım zaten yazmış. Kafes düzeni konusunda da yazmışlar size :)
Düzenli temizlik, temiz su, temiz yem verin. Kaliteli bir yem vermeye çalışın. Ne kullandığınızı bilmiyorum tabii ama market malı yemleri tercih etmeyin. Takviyeleri de edinin mamaist'ten. Bunlar dışında da sorunuz olursa her zaman yardımcı oluruz. 🙏

Yaz

Yeni Üye
Sago
Elinize sağlık. Size önerilen takviyelerden mutlaka edinin ve kullanım önerilerine uyun. Arkadaşım zaten yazmış. Kafes düzeni konusunda da yazmışlar size :)
Düzenli temizlik, temiz su, temiz yem verin. Kaliteli bir yem vermeye çalışın. Ne kullandığınızı bilmiyorum tabii ama market malı yemleri tercih etmeyin. Takviyeleri de edinin mamaist'ten. Bunlar dışında da sorunuz olursa her zaman yardımcı oluruz. 🙏
Herkes yardımcı oluyor teşekkür ederim onlara zaten ss aldım hepsini uygulayacağım teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Suluklar diş fırçası ve deterjan ile çok çok temiz oluyor
1 damla sıvı deterjan(bılaşık deterjanı) diş fırçası üzerine damlatın ve suluk içi, plastiği mis gibi olur 😊🤲 iyce durulayın

Yaz

Yeni Üye
Suluklar diş fırçası ve deterjan ile çok çok temiz oluyor
1 damla sıvı deterjan(bılaşık deterjanı) diş fırçası üzerine damlatın ve suluk içi, plastiği mis gibi olur 😊🤲 iyce durulayın
Yarın sabah yapacağım bu arada fotoğrafları atayim sizce kaç yaşındalar hiç bir bilgi alamadım alırke unuttuk sormayı bu arada yeşil olan erkek olan bagzen değişik hareketler yapıyor tünegin üstünde sağ sol yürüyüp ses çıkarıyor oyun mu bu yoksa bir hastalığı mı var yarın videosunu çekip atacağım IMG_0057.jpegIMG_0056.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
  • Like
Tepkiler: Yaz
Üst Alt