• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sizce hangisi?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İlk foto da ki daha iyi daha geniş sanki ayrıca tüneği de mevcut arada su ve yem ihtiyacını karşılarsınız.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Özlemmmm

Yeni Üye
Merhaba tünekli olanı tavsiye ederim, kullanıyorum çok memnunum, yeni çıkanlarda suluk takılanlar var😊
Uzun bir yolculuk, yemini peçete üzerine serpin, darı bırakın 3-4 saatte bir su verin lütfen 😊hayırlı yolculuklar dilerim
çok teşekkürler, ben sıet çantası aldım ama sanki sıgmıyor kuyrugu degiyor ve rahatsız oluyor gibi geldi bana.. bu ilk fotograftakini alacagım kararsızdım ama netleştirdim artık sayenizde🌷 umarım uzak yolculuk zor olmaz onun icin tek dilegim bu🎀

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
çok teşekkürler, ben sıet çantası aldım ama sanki sıgmıyor kuyrugu degiyor ve rahatsız oluyor gibi geldi bana.. bu ilk fotograftakini alacagım kararsızdım ama netleştirdim artık sayenizde🌷 umarım uzak yolculuk zor olmaz onun icin tek dilegim bu🎀
Rica ederim 🥰😊yanında siz olunca güvende hisseder endişe etmeyin lütfen 🥰😊klima da ayaklara yada ön cama verilince tamamdır

Üst Alt