• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

SİZCE BU DIŞKILAR NORMAL Mİ ?

MEHMET KASARCI

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
SARI DIŞKI KURUYUNCA BEYAZ OLUYOR SULU İKEN BEYAZ DEĞİL SARI
Merhabalar dişi sultanım daha önceden sarı dışkı yapıyordu üst solunum yolu sıkınıtısı vardı iyileşti zamanla dışkısı yeşil normale döndü artık erkeğinin yanına koydum ama yine fotoğraftaki gibi sarı dışkı yapmaya başladı biraz halsizleşti sonrasında sabah sularını vermeye gittiğimde değişik şekilde yeşil dışkı yapıyor bugün sularına etrobac verdim sizce nedir bu sarı dışkı sürekli bi sarı bir yeşil
IMG_5838.jpeg
IMG_5840.jpeg
IMG_5839.jpeg

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar dişi sultanım daha önceden sarı dışkı yapıyordu üst solunum yolu sıkınıtısı vardı iyileşti zamanla dışkısı yeşil normale döndü artık erkeğinin yanına koydum ama yine fotoğraftaki gibi sarı dışkı yapmaya başladı biraz halsizleşti sonrasında sabah sularını vermeye gittiğimde değişik şekilde yeşil dışkı yapıyor bugün sularına etrobac verdim sizce nedir bu sarı dışkı sürekli bi sarı bir yeşil
IMG_5838.jpeg
IMG_5840.jpeg
IMG_5839.jpeg
Merhaba, geçmiş konularınıza bakınca maalesef bir şekilde gözden kaçıp cevaplanmamış olduklarını gördüm. Hepimiz, gündelik hayatımızda kendimize ayırdığımız zamanlarda forumu inceleyebildiğimiz için maalesef bazen bazı konular gözden kalabiliyor
Öncelikle 3 konuda da aynı dışkı resimlerini kullanmışsınız. Alta beyaz kağıt açıp (gazete değil) birikmiş dışkıların resimlerini atınız. Son 1 haftada neler verildi bu kuşa su ve mama olarak? Bir de hobihanenizin havasının çok tozlu olduğunu hatırlıyorum. Duruma çözüm getirdiniz mi?

MEHMET KASARCI

Yeni Üye
Merhaba, geçmiş konularınıza bakınca maalesef bir şekilde gözden kaçıp cevaplanmamış olduklarını gördüm. Hepimiz, gündelik hayatımızda kendimize ayırdığımız zamanlarda forumu inceleyebildiğimiz için maalesef bazen bazı konular gözden kalabiliyor
Öncelikle 3 konuda da aynı dışkı resimlerini kullanmışsınız. Alta beyaz kağıt açıp (gazete değil) birikmiş dışkıların resimlerini atınız. Son 1 haftada neler verildi bu kuşa su ve mama olarak? Bir de hobihanenizin havasının çok tozlu olduğunu hatırlıyorum. Duruma çözüm getirdiniz mi?
EVET KÜÇÜK BİR ODA OLDUĞU İÇİN CAM KULLANIYORUM BURDA HAVA SICAK HEM GÜNDÜZ HEM GECE GECE SERİN AMA SOĞUK DEĞİL
sineklik gibi tel kullandım devamlı hava alıyor birde powermax iluh big almıştım onlan hem ortama hem yere kafese ve kuşlarada sıkıyorum dozunda spreyleme yapıyorum eskiye nazaran toz az kuşa 1 haftadır tüydeler aslında tecnomin mineral med toylamın forte gervit entrobac verdim bugün sade su verdim daha önceden bu kuşta da üst solunum sıkıntısı vardı iyileştirdim sarı dışkılama yapıyordu sonra 5 gün probiyotık verdim geçti erkeğinin yanına attım ancak gine sarı yaptı bazen fotodaki gibi yeşile döndü ama gine sarı hep en son güncel fotoda atıyorum şimdi

MEHMET KASARCI

Yeni Üye
Yeşil olan dışkı erkeğin dışkısı diğer sarılar dişi nin kuruyunca beyaz oluyor birde normalde 2 3 günlük dışkı küflenmez ama bu küfleniyor

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Yeşil olan dışkı erkeğin dışkısı diğer sarılar dişi nin kuruyunca beyaz oluyor birde normalde 2 3 günlük dışkı küflenmez ama bu küfleniyor
Aynı anda bir kaç katkı karıştırıp verdiniz mi? Su için şişe su kullanılması lazım, arıtma-çeşme olmamalı. Bir yerde bir bakım hatası yapıyorsunuz. Ya aynı anda bir kaç ürün birden veriyorsunuz, ya çakışan ürünleri çok yakın zamanda veriyorsunuz ya da bazı ürünleriniz bozulmuş ve çalışmıyor.
Pankreas sorunu var. Yeni entrobac alıp 3-4 gün boyunca dışkılar düzelene kadar kullanın. Günlük, taze hazırlayın. Şişe su kullanın. Bir de bakım rutininizi ve malzemelerinizi gözden geçirin

Üst Alt