• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sizce bu davranış neden oluyordur?

yesiminannesi

Yeni Üye
Merhaba hayırlı günler ben mart ayında yeşim kızımı aldım her türlü yakınlık gösteriyorum ama her defasında benden kaçıyor kafes içindeyken elime geliyor fakat dışarıya çıktığında benden kaçıyor ve bu aralar hep sırtını dönüyor mesela kafesi duvarın yanında kafesten çıktığı zaman sirtı bize dönük duvara bakıyor sizce ne yapmalıyım

mirage92

Yeni Üye
Merhaba hayırlı günler ben mart ayında yeşim kızımı aldım her türlü yakınlık gösteriyorum ama her defasında benden kaçıyor kafes içindeyken elime geliyor fakat dışarıya çıktığında benden kaçıyor ve bu aralar hep sırtını dönüyor mesela kafesi duvarın yanında kafesten çıktığı zaman sirtı bize dönük duvara bakıyor sizce ne yapmalıyım
Her kuşun karakteri farklı elinizle yem, meyve, sebze yedirmeye çalışın. Sevdiği bir oyuncağı varsa oyun oynayın birlikte. Onunla konuşun. Yakınlık kurdukca aranızdaki bağ artacaktır. Yüzünü duvara dönmesinin sebebi de gölgesini görüyordur. Bu da onun ilgisini çekiyordur.

Üst Alt