• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Siyah kanat muhabbet kuşu

Akif12029

Yeni Üye
Merhaba ben dün erkek siyah kanat muhabbet kuşu aldım yani erkek diye biliyorum petshoplada samimiyim biraz sana çok değerli bi kuş veriyorum dedi bunu verdi yarısı yeşil yarısı sarı bende size sormak istedim aynı petshoptan jumbo muhabbet de aldım eşi öldü tek kaldı ben jumboyu dişi siyah kanarıda erkek olarak biliyorum acil yazmamın sebebi bir an önce değiştirmek aynı cins ise şehir dışına çıkacağım mavi olan jumbo yeşil olan siyah kanat şimdilik siyah kanat ayrı kafeste karanitnada

Ekli dosyalar

Merhaba ben dün erkek siyah kanat muhabbet kuşu aldım yani erkek diye biliyorum petshoplada samimiyim biraz sana çok değerli bi kuş veriyorum dedi bunu verdi yarısı yeşil yarısı sarı bende size sormak istedim aynı petshoptan jumbo muhabbet de aldım eşi öldü tek kaldı ben jumboyu dişi siyah kanarıda erkek olarak biliyorum acil yazmamın sebebi bir an önce değiştirmek aynı cins ise şehir dışına çıkacağım mavi olan jumbo yeşil olan siyah kanat şimdilik siyah kanat ayrı kafeste karanitnada
Mavi dişi, yeşil erkek😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba ikisi de yerli muhabbet kuşu jumbo veya siyah kanat değiller😊
Yeşil erkek belki kırma olabilir, mavi dişi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Vay be jumbo diye almıştım halbuki petshopcu annesini babasınıda gösterdi aynı bunlar gibiydi yan yana gelince baya boyut farkı oluyor ama
Bunlarda jumbo değil
Jumbo yavrular fotoğraftaki gibi olurIMG_20240111_175256.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Vay be jumbo diye almıştım halbuki petshopcu annesini babasınıda gösterdi aynı bunlar gibiydi yan yana gelince baya boyut farkı oluyor ama
En büyük özelliği gözler çekik ve sakallı olurlar, kafa büyük tüylü büyüdükçe gözler kaybolur😊

Üst Alt