• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Siyah dışkı

Muhabbetkusu4

Yeni Üye
Muhabbet kuşum bazen fotoğraftaki gibi siyah/çok koyu kahverengi ve aynı zamanda yapışkan olan bi dışkı yapıyor. Ve bu durum her olduğunda da accayip derecede halsiz düşüyor. Geliyor benim yanıma sokuluyor falan. Ve tüylerinin de boyle üstüne sıvı bi şey dökülmüş gibi olduğunu fark ettim. İkisinin bi alakası olabilir mi? Ya da tüylerine kendisi suluğundan su dökmüstür nedir ne değildir acabaEkli dosyayı görüntüle 21571Ekli dosyayı görüntüle 21572

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Herhangi bir ek gıda veriyor musunuz ? Kafa üstündeki nemli tüyler için kusma problemi olabilir. Gözlemleyin.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Tüy dönemine girmiş b vitamini takviyesi yapmakta fayda var rohnfried BT amin Forte öneririm.(kafasında tupcukler var bu hayvanın ama kusma olayı gerçekleşti mi ?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kanlı dışkı yapmış koksidiyoz olmuş Coco geel yada sulphamezaten temin edip kullanöanıızı öneririm

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
El besleme vs yapın 2 hafta 2 günde bir gün kullanın ilacı haftada birde bt amin fort uygun olacaktır

Muhabbetkusu4

Yeni Üye
Herhangi bir ek gıda veriyor musunuz ? Kafa üstündeki nemli tüyler için kusma problemi olabilir. Gözlemleyin.
Ben de kusmadan suphelenip bakmistim ama herhangi bi sey goremedim. Yumurta meyve bazen yulaf veriyorum onericeginiz seyler varsa cok guzel olur

Muhabbetkusu4

Yeni Üye
Tüy dönemine girmiş b vitamini takviyesi yapmakta fayda var rohnfried BT amin Forte öneririm.(kafasında tupcukler var bu hayvanın ama kusma olayı gerçekleşti mi ?
Tamamdir sagolun. Kusma olayindan suphelenip bakmistim kafesine falan ama herhangi bi bulgu goremedim

Muhabbetkusu4

Yeni Üye
El besleme vs yapın 2 hafta 2 günde bir gün kullanın ilacı haftada birde bt amin fort uygun olacaktır
Burdan sonra kendine geldi kafeste koşmaya yerinde duramamaya basladı ama bugun bi geldim yine halsiz. Dibime sokulup uyuyor ayrilmak istemiyor yanimdan. Diskisi da boyle koyulasti siyah yine

Ekli dosyalar